شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۷
«سینمای پر زرق و برق» در بازار کتاب

انتشارات پیدایش، کتاب «سینمای پر زرق و برق» نوشته مارتین اولیور را با ترجمه محمود مزینانی به دست نوجوانان رساند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) انتشارات پیدایش پس از مجموعه «علوم ترسناک» و «طبیعت ترسناک» مجموعه «دانش ترسناک» را راهی بازار نشر کرده است. کتاب «سینمای پر زرق و برق» نوشته مارتین اولیور با ترجمه محمود مزینانی یکی از عناوین این مجموعه است که برای گروه سنی «ج و د» منتشر شده.
 
در مقدمه کتاب «سینمای پر زرق و برق» درباره جذابیت سینما از نظر همه افراد و این‌که چرا این‌قدر مورد توجه قرار گرفته، توضیحاتی ارائه شده است. نوجوانان در«سینمای پر زرق و برق» به پشت پرده سینما راه می‌یابند و بازیگران بداخلاق و کارگردانان بدجنش را ملاقات می‌کنند و با سیر تا پیاز بازیگوشی‌های کارتونی در دنیای انیمیشنی آشنا می‌شوند و می‌بینند که آیا آزمون‌های بازیگری سینما، می‌تواند جاده ستاره شدن را پیش پایشان بگستراند یا نه.
 
در فهرست کتاب «سینمای پر زرق و برق» نیز عناوینی مانند «روزشمار سینمای پرزرق و برق، ستاره‌های تو دل برو، شیرین‌کاری‌های حیوانی، انیمیشن دوست داشتنی، تاریخچه هالیوود، جادوی سینما، ساخت فیلم‌های پرزرق و برق و تماشای فیلم‌های پرزرق و برق» به چشم می‌خورد.
 
در پشت جلد این کتاب به‌طور خلاصه توضیحاتی درباره تاریخچه سینما ارائه شده است: «اول: عمل عجیب و غریب رفتن توی اتاقی تاریک به جایی انجامید که تصویرها واقعا به حرکت درآیند.
سپس: کسب و کار و سینما شکوفا شد و شانس بسیار بزرگی را برای شهر خواب‌زده‌ای به نام هالیوود به ارمغان آورد.
اکنون: با وجود جلوه‌های ویژه تماشایی، «هرکاری» امکان‌پذیر است؛ می‌توان دوباره به دایناسورها جان داد و یک خوک را به ستاره‌ای باشهرت جهانی تبدیل کرد.»
 
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «1904ـ اولین نمایش سینمایی مخصوص کودکان در دربی شایر راه‌اندازی می‌شود. ظاهراً کار خوبی است. اما بدبختانه این برنامه به دست معلمانی اداره می‌شود که قول داده‌اند فیلم‌ها «یکسره از ابتذال و بی‌ادبی خالی باشند». تماشاگران خیلی زود به این نتیجه می‌رسند که این اصلا چیز خوبی نیست و به این ترتیب نمایش فیلم‌ها متوقف می‌شود!
1907ـ فیلم‌سازان کم‌کم به شهری خواب‌زده در ساحل شرقی آمریکا به نام هالیوود اسباب‌کشی می‌کنند. اولین انفجار سینمایی: در این شهر یک انفجار جمعیت رخ می‌دهد و تا سال 1925، تعداد ساکنانش از حدود 5 هزار نفر به 130000 نفر جهش پیدا می‌کند.
1913ـ فیلم تاریخی ایتالیایی «کجا می‌روی؟» روی پرده می‌رود و بیشتر از دو ساعت روی آن می‌ماند. بقیه فیلم‌سازان مات و مبهوت می‌مانند که تماشاگران چگونه در طول نمایش فیلم، ساکت سرجایشان نشسته‌اند. این فیلم به اولین فیلم بلند تبدیل می‌شود.
1914ـ بازیگر گمنامی به نام چارلی چاپلین، شخصیت «ولگرد کوچک» را خلق می‌کند.
ظرف دو سال او به گران‌قیمت‌ترین ستاره جهان با دستمزد 670 هزار دلار در سال ـ و پولدارترین ولگرد کوچک دنیا ـ تبدیل می‌شود...»
 
انتشارات پیدایش کتاب «سینمای پر زرق و برق» را در قالب 174 صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه، به بهای 11 هزار تومان منتشر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها