سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
۱۰ کتابخانه دانشگاهی شگفت‌انگیز در ایالات متحده

سال‌هاست دانشگاه‌های مختلف جهان با ساخت کتابخانه‌های متفاوت یا غنی‌تر کردن کلکسیون خود سعی می‌کنند که در رقابتی ناپیدا از رقیبان خود پیشی بگیرند.برخی از این کتابخانه‌ها به حدی زیبا و تاثیرگذار هستند که می‌توان آنها را شاهکار معماری به حساب آورد. در ادامه شما را با چند کتابخانه دانشگاهی آمریکا آشنا می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از کالج ریپورتر، اگر احتیاج به چیزی برای الهام گرفتن دارید، این کتابخانه‌های باورنکردنی باعث می‌شوند تا زمان بیشتری را صرف مطالعه کنید. مهم نیست به چه نوع فضایی برای مطالعه علاقمند هستید بعد از نگاه‌کردن به این لیست شما عزم جدی برای یادگرفتن پیدا خواهید کرد. این شما و این ۱۰ کتابخانه دانشگاهی شگفت‌انگیر آمریکا:


۱- جی و ریکا مانسهوتو، دانشگاه شیکاگو
کتابخانه منسیوتو دارای یک طبقه آموزشی بالای سطح زمین به شکل حباب است و ۵ طبقه مرکز نگهداری و ذخیره‌سازی کتاب در زیرزمین قرار دارد. دانش‌آموزان از طریق کامپیوتر درخواست کتاب خود را وارد می‌کنند و ربات‌ها از قفسه‌های زیرزمین، کتاب را پیدا می‌کنند. این کتابخانه در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد.



۲- کتابخانه جیمز بی.هانت، دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی
کتابخانه جیمز بی.هانت در سال ۲۰۱۳ بازسازی شده است. این کتابخانه شامل مجموعه‌های گسترده‌ای در زمینه مهندسی و علوم است که توسط یک سیستم رباتیک عملیات ذخیره و بازیابی انجام می‌شود. همچنین دارای فضای مطالعه مدرن بزرگی است.


۳- کتابخانه باپست، دانشگاه بوستون
کتابخانه باپست در سال ۱۹۲۴ افتتاح شده است. این کتابخانه به خاطر شباهت‌ به صحنه‌هایی از فیلم هری پاتر بهکتابخانه هری پاتر معروف است. این کتابخانه در دسترس همه دانشجویان بوستون است و دارای ۴۰۰ فضای مطالعه انفرادی است. 


۴- کتابخانه تحقیقاتی حقوقی کوک، دانشگاه میشیگان
این کتابخانه که به نام نیکوکار معروف ویلیام وات.ک.کوک نامگذاری شده است، دارای یک فضای بزرگ برای مطالعه و مجموعه گسترده‌ای از اسناد حقوقی-تاریخی است. کتابخانه کوک در سال ۱۹۳۱ افتتاح شده است و در سال‌های ۱۹۸۱ و ۱۹۹۶ بازسازی شده است.


۵- کتابخانه سوزالو، دانشگاه واشنگتن
ساخت کتابخانه سوزالو تقریبا ۲۷ سال طول کشیده است. این کتابخانه داراییک فضای مطالعه آرام وساکت به شکل کلیسا است و به عنوان یکی از زیباترین کتابخانه‌ها در نوع خود شناخته می‌شود.


۶- کتابخانه لیندرمن، دانشگاه لیهای
کتابخانه لیندرمن به خاطر گنبد مرکزی‌اش با شیشه‌های به رنگ آسمان و شکل ماندالا به یاد ماندنی است. این کتابخانه در سال ۱۸۷۸ افتتاح و در سال ۲۰۰۵ بازسازی شده است. پس از آنکه ایسا پاکار به دانشگاه لیهایکمک مالی کرد، در بین دانشجویان به عنوان لوسی به نام دختر اهداکننده شناخته شد.


۷- کتابخانه جورج پیبادی، دانشگاه جان هاپکینز
کتابخانه پیبادی را جورج پیبادی نیکوکار بالتیموری ساخت و در سال ۱۹۸۰ توسط او وقف شد. این کتابخانه عمومی است و در دسترس همه مردم بالتیمور است.


۸- کتابخانه فایراستون، دانشگاه پرینستون
فایراستون در سال ۱۹۸۴ افتتاح شد و دو بار تاکنون بازسازی شده است که آخرین بار سال ۱۹۸۸ بوده است. این کتابخانه یکی از بزرگترین کتابخانه‌های موجود است که بیش از ۱۱۳ متر قفسه کتاب دارد.


۹- کتابخانه کتاب‌های نایاب و خطی باینک، دانشگاه ییل
باینک در سال ۱۹۶۳ افتتاح شده است و دارای یکی از گسترده‌ترین مجموعه اسناد نایاب جهان است. این کتابخانه در سال ۲۰۱۵ بازساری شد.


۱۰- کتابخانه پاول، یوسی‌اِل‌اِی
پاول بهترین کتابخانه برای دانشجویان دوره لیسانس دریوسی‌اِل‌اِی است. این کتابخانه از سال ۱۹۲۹ در دسترس دانشجویان قرار گرفته است. پاول در بیشتر روزهای تحصیلی ۲۴ ساعته باز است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها