دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
برگزاری دوره اختصاصی تربیت مدرس زبان فارسی ضروری است

رئیس بنیاد سعدی با تاکید بر اهمیت برگزاری دوره تخصصی تربیت مدرس زبان فارسی با آخرین روش‌های آموزش زبان دوم، گفت: دوره دانش‌افزایی بلندمدت تابستانه بنیاد سعدی، امسال یک تفاوت اساسی با سایر دوره‌ها دارد؛ چراکه این دوره، نخستین دوره بلند مدت و اختصاصی تربیت مدرس آموزش زبان فارسی است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، نشست خبری هشتاد و پنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی بنیاد سعدی با حضور حداد عادل، رئیس‌، فرهاد پالیزدار، معاون امور بین‌الملل و سیدباقر سخایی دبیر بنیاد سعدی و رضامراد صحرایی، معاون آموزش وپژوهش و تنی چند از مدرسان غیر ایرانی حاضر در دوره برگزار شد.

حدادعادل با بیان اینکه بنیاد سعدی با حدود 6 سال سابقه فعالیت، تلاش کرده است تا آموزش زبان فارسی را در جهان ساماندهی کند، اظهار کرد: در این سال‌ها اقداماتی همچون تالیف انواع کتاب‌‌های درسی بر پایه روش‌های تخصصی آموزش زبان فارسی به خارجیان انجام داده‌ایم. به غیر از تالیف کتاب، ‌بنیاد سعدی فعالیت‌های گسترده‌تری همچون برگزاری انواع دوره‌های آموزشی برای فارسی آموزان و معلمان زبان فارسی انجام داده است.

55 دوره دانش افزایی تربیت مدرس کوتاه مدت طی 3 سال
حداد‌عادل با اشاره به آنکه بنیاد سعدی در 3 سال گذشته، 55 دوره دانش‌افزایی کوتاه مدت تربیت مدرس برگزار کرده است، افزود: بنیاد سعدی هر ساله یک دوره بلندمدت تابستانه برگزار می‌کند و طی سال‌های قبل در  این دوره بلندمدت، هم فارسی آموزان و هم معلمان زبان فارسی شرکت می‌کردند، اما امسال به این نتیجه رسیدیم که یک دوره اختصاصی تربیت مدرس ضروری است و دوره فارسی آموزی را در دی ماه برگزار کنیم.

به گفته رئیس بنیاد سعدی، دوره دانش‌افزایی تربیت مدرس امسال 93 شرکت‌کننده دارد که از این تعداد 67 نفر غیر ایرانی هستند و سایر شرکت‌کنندگان را نیز معلمان ایرانی خارج از کشور و یا علاقه‌مند به تدریس در خارج از کشور تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان این دوره توضیح داد: از 16 کشور شرکت کرده، بالاترین تعداد متعلق به کشور ارمنستان با تعداد 19 نفر، کشور ترکیه با تعداد 14نفر و ازبکستان با تعداد 10 نفر هستند. سایر معلمان شرکت‌کننده نیز از کشورهای ‌دانمارک، آلبانی، تونس، صربستان، گرجستان، سوریه، لبنان، هند، بنگلادش، اوگاندا، کنیا و عراق پذیرفته شده‌اند.

حداد عادل افزود: این افراد در این دوره روش تدریس مهارت‌های خواندن، صحبت کردن، نوشتن و شنیدن را می‌آموزند و با فنون آموزش ادبیات فارسی آشنا می‌شوند. «‌آشنایی با استاندارد آموزش زبان فارسی»،«‌اصول کلاس داری و مدیریت کلاس‌» و «روش تدریس کتاب‌های بنیاد سعدی مانند گام اول» از دیگر برنامه‌های آموزشی است که در این دوره تعریف شده است.

رئیس بنیاد سعدی همچنین به برنامه‌های فرهنگی در نظر گرفته شده برای شرکت‌کنندگان این دوره آموزشی در ساعت بعداز ظهر و سفر به دو استان سمنان و اصفهان اشاره کرد تا این استادان زبان فارسی با فرهنگ ایران بیشتر آشنا شوند.

بر اساس این گزارش، بخش دوم نشست خبری هشتاد و پنجمین دوره دانش افزایی زبان فارسی به سوالات خبرنگاران اختصاص یافت.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۶
    دویچه بانک در بخشنامه ای اعلام کرد که در راستای حذف هزینه های غیرضروری عرضه میوه را در میان کارمندان این بانک کنار می گذارد. همچنین جورج سالزر، رییس خدمات شرکتی دویچه بانک گفت: هزینه عرضه میوه پایین است؛ اما این می تواند نشانه ای در مورد تلاش های دویچه بانک در راستای کاهش هزینه های خود باشد
  • ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۶
    دریغ از نام سعدی بزرگ.بنیادهایی که به نام او برپا شده دو کار عظیم(!) انجام داده اند یکی فهرست برداری از دانشگاههایی که در جهان زبان فارسی تدریس می کنند دوم برپایی کلاس های تقویتی برای تعدادی از دانشجویان و مدرسان خارجی زبان فارسی (هرسال یکبار و در ده بیست روز). اما شما می بینید که برای همین دوکار علاوه بر دریافت بودجه هنگفت چه توپخانه اطلاع رسانی عجیبی در صدا و سیما و دیگر رسانه ها در حال کار است! بیچاره دانشگاه بین المللی اما م خمینی قزوین، دانشگاه اصفهان، دانشگاه مشهد ، موسسه دهخدا و دهها مرکز دیگر در ایران که بدون کوچکترین بودجه در تمام طول سال دارند به دانشجویان خارجی فارسی می آموزند و ارزآوری هم می کنند و هیچ تبلیغی هم برای کارشان ندارند!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها