شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲
جلوه‌های عرفانی سُکر در شعر سنایی

چهل‌وهفتمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره سنایی در روز چهارشنبه ۱۴آذر به بررسی «جلوه‌های عرفانی سکر در شعر سنایی» اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) عرفان اسلامی در جغرافیای ایران، سایه‌روشن‌های متفاوت با دیگر اقالیم تمدن اسلامی دارد. یکی از این تفاوت‌ها، گرایش عارفان ایرانی به سکر (مستی عرفانی) در برابر صحو (هشیاری) است. پیشوای سکریان یا اصحاب سکر در عرفان اسلامی، بایزید بسطامی است و عارفان مکتب خراسان از نام‌آوران این گرایش هستند. ادبیات فارسی نیز که تحت تاثیر عرفانی اسلامی شکل گرفته است از همین سایه‌روشن‌های سکرآلود برخوردار است که آن را شورانگیز و دلپذیر کرده است و جلوه‌هایی از آن در شعر سنایی بازتاب دارد.

چهل‌وهفتمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره سنایی در روز چهارشنبه ۱۴آذر ساعت ۱۶:۳۰ به بررسی «جلوه‌های عرفانی سکر در شعر سنایی» اختصاص دارد که با سخنرانی دکتر اکرم جودی‌نعمتی، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع)در مرکز فرهنگی شهرکتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود و مبانی و پیامدهای سکر و صحو در عرفان اسلامی با تاکید بر شعر سنایی تحلیل و بررسی می‌شود.

 
 
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها