یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۵
مسايل دست به گريبان «دانشگاه و آموزش عالي» ايران

علوم انساني در ايران با چه مسايلي دست به گربيان‌اند؟ دانش بومي و اسلامي شدن دانشگاه چه مقوله‌اي است؟ آيا دانشكاران ايراني نقشي در دانش جهاني دارند؟ استقلال و آزادي آكادميك چه حكايتي دارد و از دست دانشگاه در راه توسعه چه كاري برمي‌آيد؟ مقصود فراستخواه مي‌كوشد در كتاب «دانشگاه و آموزش عالي» به اين پرسش‌ها پاسخ دهد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)،‌ علم مدرن هنوز هم عمومي‌ترين منبع قابل رجوع براي حل مسايل زندگي است، موضوعي كه در جامعه ايراني بحث‌انگيز شده و به كاركردهاي مورد نظر نرسيده است.

نويسنده در اين اثر انتقاداتي را به نظام آموزش عالي در ايران مطرح كرده و به اين ترتيب در پي شناسايي موانعي است كه سبب‌ساز عدم توفيق دانشگاه‌هاي كشورمان در برخي حوزه‌ها شده‌‌اند.

در تمامي فصول اين كتاب، يك سوي نگاه به افق جهاني و سوي ديگر آن به موقعيت محلي و ملي است. هر فصل كم و بيش وجهي مسئله‌شناسانه دارد، پايه‌اي مفهومي و نظري فراهم مي‌كند، شواهدي از نابهنجاري‌ها به دست مي‌دهد و صورت بهنجار و مود انتظار را به تصوير مي‌كشد.

دو موضوع دانشگاه به مثابه جايگاه آگاهي و يادگيري در سطح عالي به مثابه عمل آگاهي و كنش معطوف به رهايي، كانون توجه نويسنده در اين اثر را شكل مي‌دهند.

كتاب «دانشگاه و آموزش عالي» در شمارگان 1650 نسخه، 437 صفحه و بهاي 60000 ريال از سوي نشر ني منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط