دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۰
نگارش «داستان فلسفه» با الهام از «دنياي سوفي»

برايان مگي، نويسنده كتاب «داستان فلسفه» پس از انتشار كتاب «دنياي سوفي» و استقبال از آن دريافت كه مردم فلسفه خواندن را دوست دارند، اما به شرط اين كه با زبان ساده نوشته شده باشد. وي به همين دليل با زباني ساده و روان، خلاصه‌اي از تاريخ فلسفه غرب را در كتابش ارايه كرد.\

ماني صالحي علامه، مترجم اين كتاب، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مگي در اين اثر، تاريخ فلسفه غرب را از دوران ماقبل سقراط تا اوايل قرن بيستم بررسي كرده است.

وي با اشاره به انتشار اين اثر از سوي نشر آمه گفت: مگي در اين كتاب زباني ساده را برگزيد و حالتي روايت‌گونه به مطالب آن داد. او با تاكيد بر سادگي زبان اين كتاب، عنوان آن را نيز «داستان فلسفه» نهاد.

صالحي علامه ادامه داد: سادگي كتاب به حدي است كه خواندن آن نيازي به مطالعات پيشين فلسفي و داشتن تخصص در فلسفه ندارد.

وي به حواشي و تصاوير اين كتاب اشاره كرد و آن را عاملي براي جذابيت برشمرد و گفت: مطالعه اين كتاب براي خودم نيز جالب بود و تا اندازه زيادي مرا از جريان فلسفه غرب آگاه كرد.

صالحي‌علامه همچنين به كتاب «ايرانيان باستان» نوشته «ماريا بروسيوس» اشاره كرد كه در دست ترجمه دارد. به گفته وي، بروسيوس از جمله مورخاني است كه منابع رومي و يوناني موجود درباره ايران باستان را ناصحيح و پرغرض مي‌پندارند و معتقد به يافتن منابع جديدي درباره تاريخ اين كشورند. بروسيوس و هم‌فكرانش الواح سومري و منابع مصري را براي بازنويسي تاريخ باستاني ايران مورد توجه قرار مي‌دهند. 

كتاب «تاريخ تجارت ابريشم» عنوان كتاب ديگري است كه صالحي علامه در دست ترجمه دارد. وي درباره اين اثر گفت: ابريشم در دوران صفوي، مصداق نفت در روزگار كنوني بود. تاثيرات تجارت ابريشم بر سياست‌هاي شاه عباس صفوي موضوع اصلي اين كتاب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط