دوشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴
واکنش اهالی ادبیات به درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی

اهالی ادبیات نیز مانند بخش‌های مختلف جامعه به خبر درگذشت حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی واکنش نشان دادند و با انتشار پیام در شبکه‌های مجازی در سوگ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، خبر درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی واکنش‌های مختلفی را در پی داشت و جامعه ادبی ایران نیز از این قاعده مستثنی نبود و با انتشار پیام‌های متعدد با جامعه ایرانی همدردی کردند. در ادامه گزارشی  از  واکنش‌های اهالی ادبیات به درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی می‌آید. 

مردی برای وفاق ملی 

عبدالجبار کاکایی، شاعر مطرح کشورمان در پیامی به دو دیداری که با مرحوم هاشمی‌ رفسنجانی داشته است، اشاره کرد و از هاشمی رفسنجانی به‌عنوان فردی باتجربه در حوزه سیاست یاد کرد. وی همچنین هاشمی‌رفسنجانی را فردی انقلابی نامید که در صحنه‌های مختلف برای وفاق ملی تلاش کرده است. کاکایی در خط آخر پست اینستگرامش نوشت: «هاشمی سیاستمداری بود که به عیب و نقص کار خودش واقف‌تر از هر کسی بود. مرگ او به تدبیر لطمه زد اما به امید نه...»

بدرود مرد عبور از بحران‌های بزرگ

سعید بیابانکی، شاعر و طنزپرداز نیز در پیامی ضمن همدردی با ملت ایران نوشت:‌ «بدرود مرد عبور از بحران‌های بزرگ، مرد اشک‌ها و لبخندها، مرد همیشه مقتدر، مرد خاطرات و اسرار انقلاب...»

مرگ حق است

علیرضا قزوه، شاعر انقلابی کشورمان، مرگ را حق دانست و برای ابراز همدردی با مردم به بیتی از استاد معلم دامغانی اشاره کرد و نوشت: «برادرا! پدرا! پیر امتا! یارا!/ خدا صبور کند در مصیبتت ما را»

من او را ایستاده به‌خاطر خواهم آورد

شهریار عباسی، نویسنده برگزیده جایزه جلال‌ آل‌احمد از هاشمی به‌عنوان شخصیتی قوی و مقتدر یاد کرد و نوشت: «هاشمی رفسنجانی برخاست. او حتی وقتی نشسته بود، ایستاده بود. من او را ایستاده به خاطر خواهم آورد.»

بدرود مرد محبوب 

عمران میری، شاعر و غزل‌سرای برجسته کشورمان نیز با انتشار عکسی خندان از مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عنوان کرد:‌ «بدرود مرد محبوب من، بدرود.»


به احترامت ایستادند

صابر قدیمی، شاعر و طنزپرداز مطرح کشورمان نیز در پیامی عنوان کرد:‌ «قلبت ایستاد. عده‌ای به احترامت ایستادند و سکوت کردند. سکوت سرشار از ناگفته‌هاست...»

هاشمی اصیل بود

مهدی قزلی، مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان در پیامی نوشت: «خدا بیامرزد آقای هاشمی رفسنجانی را. هر چه بود اصیل بود، خودش بود. نسخه بدل نبود، از جایی خط نمیگرفت. تازه به دوران رسیده نبود، بزرگ بود، با ظرفیت بود. مثل آدم‌هایی که باید تصمیم‌های زیاد و بزرگ بگیرند، اشتباه هم داشت. اما هرچه بود اصیل بود.

ناصر فیض، شاعر و طنزپرداز مطرح نیز به یک بیت شعر بسنده کرد و گفت: «از شمار دو چشم یک تن کم/ وز شمار خرد هزاران بیش»


کامران محمدی، نویسنده، هاشمی‌‌رفسنجانی را یکی از تاثیرگذارترین چهر‌ه‌ها‌ی سیاست در  ایران دانست و نوشت: «کارهای سخت، کار مردان سخت است.»

همچنین در یک روز گذشته شاعر و نویسندگان زیادی مانند امید صباغ‌نو، سیدعباس سجادی، نیلوفر لاری‌پور، علیرضا آذر، آرش شفاعی، احسان افشاری، فاطمه سادات موسوی، فرشته نوبخت و حامد ابراهیم‌پور،مهدی موسوی میرکلایی،احمد امیرخلیلی،حسن محمودی و..  با انتشار عکسی از مرحوم هاشمی‌رفسنجانی نسبت به درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی واکنش نشان دادند.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
    بهترین مطلب را مهدی یزدانی خرم نوشت درباره همسره مکرمه ایشان و رابطه عاشقانه شان.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها