چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰
امنیت فکری و فرصت آزاداندیشی را فراهم کنیم

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه سی‌و‌پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست‌وپنجمین دوره جایزه جهانی کتاب‌سال جمهوری اسلامی با اشاره به جایگاه کتاب در پیروزی انقلاب اسلامی، میراث مکتوب را به ذخیره نفت خام توصیف و ابراز امیدواری کرد دولت دوازدهم بیش از گذشته به فرهنگ مکتوب و فراهم کردن فرصت آزاداندیشی توجه کند.

به‌گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) آئین اختتامیه سی‌و‌پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست‌وپنجمین دوره جایزه جهانی کتاب‌سال جمهوری اسلامی ایران صبح ‌امروز چهارشنبه (18 بهمن‌ماه) با حضور حسن روحانی؛ رئیس‌جمهوری، سیدعباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن جوادی؛ معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌السلام‌والمسلمین محمدعلی مهدوی‌راد، دبیر این دوره از جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، و جمع کثیری از نویسندگان، مترجمان و اهالی قلم در تالار وحدت برگزار شد.
 
صالحی ضمن گرامیداشت دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی با کتاب متولد شد همان‌گونه که اسلام. انقلاب اسلامی ایران از معدود انقلاب‌هایی بود که رهبران آن از نویسندگان بودند. شخصیت‌های تاثیرگذار نویسنده در انقلاب اسلامی مانند امام‌خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، مرحوم طالقانی، شهید آیت‌الله بهشتی همگی از شخصیت‌های موثر انقلاب در دهه پنجاه هستند که نویسنده بودند.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با نویسندگان به دنیا آمد و کتاب‌ها خیابان‌ها را پرکردند و خیابان‌ها در دوران انقلاب با کتاب‌ها پرشد. انقلاب در پایداری خود نیز به کتاب نیازمند است کتاب‌ها نقطه اتصال ما به علم، فرهنگ، هنر و دین هستند. توسعه اجتماعی کشور به کتاب پیوند دارد. کتاب مانند ذخیره نفت خام است. کتاب به علم پیشران، فرهنگ خلاق، هنر پویا، دین عالمانه و نه دین عامیانه تبدیل می‌شود.
 
این وزیر کابینه دولت تدبیر و امید ادامه داد: اگر توسعه پایدار می‌خواهیم به تولید کتاب خوب و خواندن کتاب خوب نیاز داریم. جشن کتاب سال جمهوری اسلامی ایران جشن اهالی فرهنگ مکتوب است.
 
صالحی ضمن قدردانی از حضور رئیس‌جمهور در این جشن گفت: رئیس‌جمهور کشور الفت دیرین با کتاب و کتابخوانی دارد و کتاب‌خوان حرفه‌ای و نویسنده است. امیدواریم دولت دوازدهم بیش از گذشته به حوزه فرهنگ مکتوب توجه کند. امنیت فکری و فرصت آزاد‌اندیشی را فراهم و منزلت پدیدآورندگان تفکر را ارج نهد و همچنین به اقتصاد و مسائل معیشتی پدیدآورندگان بیش از پیش توجه کند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها