چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
دوری از قرآن در سال‌های گذشته صدمات زیادی به بنیان‌های فرهنگی ما وارد کرد

استاندار قزوین در دوازدهمین همایش تجلیل از حافظان قرآن کریم استان قزوین، گفت: دوری و فاصله گرفتن از قرآن و تعالیم الهی در طی سالیان گذشته به بنیان‌های فرهنگی ما صدمات زیادی وارد کرده است که امروز باید با درس گرفتن از گذشته در مسیر آشتی بیشتر جامعه با قرآن حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور استاندار قزوین شامگاه گذشته در دوازدهمین همایش تجلیل از حافظان قرآن کریم استان قزوین گفت: کتاب قرآن راه درست زندگی بشریت است و ضامنی برای سعادت و خوشبختی انسان در دو دنیا در اختیار افراد قرار می‌دهد؛ این در حالی است که در دنیای آشفته این روزها تا اندازه‌ای از این کتاب فاصله گرفته ایم.

وی بیان کرد: تجربه به ما نشان داده است که هر زمان به قرآن و مفاهیم قرآنی نزدیک‌تر بوده‌ایم، راه سعادت را راحت‌تر طی کرده‌ایم.

استاندار قزوین یادآور شد: ارزش‌ها و معنویت در جامعه اسلامی در کشور و در بین مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و اگر می‌خواهیم مشکلات فرهنگی موجود در جامعه را درمان کنیم باید از مجرا و مسیری که این کتاب آسمانی در اختیار ما قرار داده است، بهره‌مند شویم.

جمالی‌پور عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران نیز با تکیه بر همین ارزش‌ها شکل گرفت و تا به امروز باقی مانده است.

قرآن سبب اتصال انسان با خداست
آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه قزوین نیز در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به تاثیرات قرآن در زندگی مادی و معنوی بشر گفت: قرآن سبب اتصال انسان با خداست و به همین جهت است که بارها در متون دینی به توجه و ارتباط مداوم انسان با قرآن تاکید شده است.

وی بیان کرد: قرآن باران رحمت الهی است و خداوند معنویات و سفارشات خود را به انسان در دل این باران رحمت الهی قرار داده است و از این روست که ما معتقدیم توجه به قرآن و مفاهیم الهی می‌تواند مسیری تازه برای زندگی و آرامش در دل و جان مومن ایجاد کند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: قرآن است که می‌تواند انسان خاکی را به خداوند متصل کند و وعده پیروزی به مومنین و خاری و ذلت دشمنان در قرآن به انسان داده شده است از این رو در جامعه اسلامی ایران نیاز داریم تا به‌صورت ویژه به قرآن و تقویت ارتباط انسان با آن بپردازیم.

قرآن جامعه را از آسیب‌های اجتماعی حفظ می‌کند
سیاوش طاهرخانی شهردار قزوین نیز در بخش دیگری از مراسم گفت: توجه به قرآن و مفاهیم قرآنی جامعه را از آسیب‌های اجتماعی حفظ می‌کند و می‌تواند مسیر سعادت را در جامعه هموار کند.

وی بیان کرد: استقبال مردم از فعالیت‌های قرآنی نیز می‌تواند نشان از توجه مردم به مفاهیم این حوزه در جامعه باشد.

شهردار قزوین همچنین افزود: بانوان بیشترین علاقمندان به فعالیت‌های قرآنی در جامعه هستند و توجه به علائق و نیازهای جامعه از مهمترین وظایف مجموعه مدیریت شهری است و از این رو توجه به این مسئله از مهم‌ترین نیازهای جامعه است.

طاهرخانی گفت: مجموعه مدیریت شهری در قزوین از همراهان ما در این حوزه هستند و می‌توانند در این بخش حامی ما باشند.

در این مراسم از 850 فعال قرآنی، قاری و حافظ قرآن کریم تجلیل به عمل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها