وی درباره ساختار این کتاب گفت: اسماعیل بنیاردلان نویسنده این کتاب، مطالب مدنظر خود را در سه بخش آورده که بخش اول به بازشناسی مقام و مفهوم صنعت و هنر، بخش دوم به آثار معرفت و فن در نوشتهها و بخش سوم به معرفتشناسی و آثار صناعی اختصاص دارد.
این بازیگر با اشاره به لزوم مطالعه آثار کلاسیک و کهن ایرانی از سوی نسل جوان تأکید کرد: جوانان نسل جدید و بهویژه آنهایی که در عرصه فرهنگ و هنر فعالیت دارند، باید به متون کهن و همچنین کتابهایی که درباره تحلیل این آثار ارزشمند تألیف میشود، مراجعه کنند تا هویت ایرانی ما هرچه بیشتر در فعالیتهای ایشان نمایانگر شود.
در پشت جلد این کتاب میخوانیم:
«هنر، فن و معرفت سه ضلع یک مثلث شناخته میشوند که در آن برترین تجلیات روح و اندیشه انسان ایرانی را میتوان دید. ایرانی از دیرباز در ماده یک عنصر پیام مینوی میدید. مهارت و توانایی او در به کاربردن ماده، به حامل پیام مینوی، او را به سمت نوعی معرفتشناسی کشاند که کاملاً با تجارب ملل دیگر، خاصه هنر یونانی، متفاوت از کار در آمده است.»
کتاب «معرفتشناسی آثار صناعی» نوشته اسماعیل بنیاردلان در 119 صفحه، قطع رقعی، شمارگان 2500 نسخه و قیمت 24 هزار تومان توسط پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری و به همت انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کتاب «معرفتشناسی آثار صناعی» به لینک زیر مراجعه کنید:
نظر شما