شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳
مژگان شیخی یکصد قصه کهن را برای کودکان بازآفرینی می‌کند

مژگان شیخی، نویسنده کودک و نوجوان، از بازآفرینی 144 قصه از ادبیات کهن برای کودکان خبر داد و گفت که آنها را برای چاپ به انتشارات قدیانی تحویل داده است.

مژگان شیخی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره جدیدترین آثارش اظهار کرد: به تازگی 144 قصه از ادبیات کهن برای کودکان بازآفرینی کرده‌ و برای چاپ به انتشارات قدیانی تحویل داده‌ام. البته با توجه به اینکه تا به حال قصه‌های زیادی از ادبیات کهن و آثاری مانند بوستان، گلستان، کلیله و دمنه و شاهنامه برای بچه‌ها بازنویسی و بازآفرینی شده است، سعی کرده‌ام در این قصه‌ها از منابع دیگری مانند کشف‌المحجوب، رساله قشیریه، زینت‌المجالس، چهارمقاله نظامی و ... استفاده کنم تا کودکان و نوجوانان به وسعت و گستردگی ادبیات کهن ایران پی ببرند.
 
وی در ادامه بیان کرد: همچنین تلاش کرده‌ام داستان‌های این کتاب را طوری بازآفرینی کنم که لطمه‌ای به داستان اصلی و همچنین پیام مورد نظر وارد نشود.
 
شیخی درباره دیگر آثارش نیز توضیح داد: مجموعه 6 جلدی دیگری را برای چاپ به انتشارات قدیانی تحویل داده‌ام که شامل حدود 70 داستان‌ کوتاه با مضامین و موضوعات مختلف برای کودکان است. علاوه بر این «قصه‌های حسنی» را نیز برای چاپ به انتشارات ذکر تحویل داده‌ام که شامل 6 داستان نو و جدید درباره شخصیت حسنی برای کودکان است.
 
این نویسنده درباره جدیدترین آثار منتشر شده‌اش نیز گفت: کتاب «مسافر هشتم» به قلم من مدتی پیش از سوی انتشارات قدیانی منتشر شد و شامل داستان زندگی امام رضا (ع) بود. سعی کردم در این کتاب به گونه‌ای عمل کنم که با سایر داستان‌هایی که درباره امام رضا (ع) منتشر شده است، تفاوت داشته و نثری روان داشته باشد. این کتاب اخیرا به عنوان اثر برگزیده جشنواره امام رضا (ع) نیز معرفی شده است. همچنین کتاب‌های «جمعه‌های خاله کانگرو» و «لالایی خانم کلاغه» نیز از آثار من هستند که از سوی انتشارات علمی فرهنگی منتشر شده و توانسته‌اند جزء برگزیدگان لاک‌پشت پرنده باشند.
 
مژگان شيخی متولد سال 1341 و دارای مدرک مترجمی زبان انگليسی است. وی از سال 63 كار نوشتن را با داستان «بلبل نوک طلا و باغ آرزوها» آغاز كرد. شیخی هم در زمينه ادبيات كودكان و هم ادبيات بزرگسالان فعاليت داشته است و تاكنون بيش از 150 عنوان از كتاب‌هايش به چاپ رسيده است كه برخی از آنها برای فيلم‌های سينمايی قرارگرفته‌اند. از آثار او در زمينه ادبيات كودک می‌توان به «زندگی حضرت يوسف»، «تابستان و غاز سفيد»، «دستی برای دوستی» و «گلی در سرزمين زمستان‌ها» و «365 قصه برای 365 روز سال» اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها