پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
در «هفته چهل‌و چند» 20 راوی تجربیات خود را از مادری روایت کرده‌اند

فاطمه ستوده می‌گوید: این کتاب بیست روایت داستانی دارد و مادرانی از طیف‌های مختلف فکری روایات خود را از تجربیات مادری و فرزندپروری خود آورده‌اند.

فاطمه ستوده در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره کتاب «هفته چهل‌وچند» گفت: عنوان فرعی این کتاب «بیست روایت از مادری در همین روزها» است. این کتاب بیست روایت داستانی دارد و مادرانی از طیف‌های مختلف فکری روایات خود را از تجربیات مادری و فرزندپروری خود آورده‌اند. تمام تلاش ما این بوده است که از طیف‌های مختلف مادران در این کتاب روایت داشته باشیم.

این مترجم افزود: نویسندگان این کتاب در این روایات به نوع و سبک فرزندپروری خود اشاره کرده‌اند. برخی از این مادران تجربه نوشتن داشته‌اند و برخی هم آماتور بوده‌اند اما در نهایت روایات قابل قبولی نگاشته‌اند. این کتاب 20 راوی دارد و از سوی نشر اطراف منتشر شده است.

ستوده درباره انگیزه خود از گردآوری این کتاب توضیح داد: من سال‌ها در زمینه ادبیات کودک و نوجوان کار کرده‌ام. به نظرم مادری دنیای بسیار بزرگی است و همیشه دلم می‌خواست این حس را مکتوب کنم. دوست داشتم روایاتی از مادرانی مکتوب بشود که تا به حال صدایشان شنیده نشده است.

دبیر مجموعه «هفته چهل‌وچند» در انتها گفت: این کتاب اولین اثر از مجموعه روایت تجربه در نشر اطراف است که قرار است به زودی کتاب‌های دیگرش هم به بازار بیاید. در کتاب «هفته چهل‌وچند» داستان‌های «دیوار چین قد دلتنگی من است» نوشته شهلا بهادری، «آماده‌ام نورا سوال موعود را بپرسد» نوشته نیره حاتمی‌کیا، « من و مف دماغ پسر خانم سونتاگ» از امیلی امرایی، «چراغی را در این طوفان» از نورالهدی ماه‌پری، «مدار سری من و امیر بزرگه» از مرجان هاشمی، «از چشم‌های پشت پیکسل‌ها دلم می‌ریزد» از منصوره مصطفی‌زاده، « قصه‌ نوح و تشت پلاستیکی» از فاطمه صالحی، «وروجک دنیایش را شبیه کتاب‌ها می‌سازد» از رضوان خرمیان، «نامدرسه» از سوده شبیری، «بذارم برم؟» از نسیبه میرباقر، «سخنرانی با نوزاد سه ماه و نیمه» از مریم فردی، « دخترانم آینه دست گرفتند» از نرگس عزیزی، « گوگل مام» از فاطمه جناب اصفهانی، « آرتمیس مادر» از ضحی کاظمی، «زبان بین‌المللی قان و قون» از فاطمه حجوانی، « من سرجوخه پارسا نیستم» از زینب بحرینی،‌ « اکلیل سبز» از زهرا کاردانی، «دیالکتیک سقراطی سر میز ناهار» از فاطمه ابوترابیان، «بیا گنجشک بسازیم» از آصفه آصف‌پور، «بادام چو چشمت ای پسر نی» از فاطمه ستوده را می‌خوانیم.
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها