دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
حاجی زین‌العابدینی: استاندارد‌سازی اداره کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی اولویت دوره جدید کاری است

محسن حاجی‌ زین‌العابدینی، سرپرست جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی، اداره کتابخانه براساس مؤلفه‌های بین‌المللی را از مهم‌ترین اهداف کاری در دوره جدید اعلام کرد.

دکتر محسن حاجی‌ زین‌العابدینی، سرپرست جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) درباره این کتابخانه اظهار کرد: کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی در سال 1337 تأسیس شد و کتابخانه‌های دیگر به فراخور و به تدریج راه‌ا‌ندازی شدند، بنابراین یکی از پرسابقه‌ترین کتابخانه‌های کشور به‌شمار می‌آید.
 
وی با اشاره به اهمیت واگذاری مسئولیت کتابخانه‌های دانشگاهی به متخصصان افزود: تا جایی که به خاطر دارم در برخی دوره‌ها افرادی که مسئولیت اداره کتابخانه دانشگاه شهید بهشتی را برعهده داشتند، متخصص کتابداری نبوده‌اند.
 
حاجی‌ زین‌العابدینی در تشریح برنامه‌های خود در دوره جدید اداره این کتابخانه گفت: برنامه‌ریزی براساس مسائل مهم علم اطلاعات و دانش‌شناسی مانند تدوین برنامه‌ریزی منسجم و راهبردی برای حرکت به سوی استاندارد‌سازی مدیریت کتابخانه‌های دانشگاهی مطابق با مؤلفه‌های بین‌المللی،‌ شاداب‌سازی فضای کتابخانه‌ای،‌ برگزاری دوره‌های آموزشی با هدف تقویت اعتماد به‌نفس و انگیزه‌بخشی به کتابدار‌ها،‌ تقویت ارتباط با نهاد‌هایی مانند کتابخانه ملی و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از اولویت‌های کاری کتابخانه‌ در دوره جدید است.
 
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره اهمیت برقراری ارتباط با مراکز علمی دنیا در دوران پساتحریم ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مسائل در دوران تحریم، وجود موانعی برای دسترسی به منابع اطلاعاتی روز دنیا بود. بنابراین نخستین قدم در دوران پساتحریم، فراهم‌کردن امکانات برای دسترسی به این منابع است تا جامعه دانشگاهی اعم از دانشجویان و اعضای هیأت علمی و حتی جامعه پیرامونی دانشگاه، توانایی استفاده از دانش روز را داشته باشند. به‌طور قطع بعد از لغو تحریم‌ها، امکانات برای تحقق این هدف تقویت می‌شوند.
      ‌                         

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها