شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
کتاب‌های تاثیرگذاری که  زنان در سال 2017 میلادی نوشته‌اند

هر ساله و با نزدیک شدن به پایان سال میلادی، مجلات و روزنامه‌ها، فهرستی از بهترین‌های کتاب‌های منتشر شده آن سال را در حوزه‌های مختلف معرفی می‌کنند. یو‌استوری گزارش داده است که برخی از کتاب‌های مهم و تاثیر‌گذار امسال توسط زنان نوشته شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از یو‌استوری، ادبیات جهان همواره شاهد حضور زنانی بوده که خالق شخصیت‌ها و داستان‌های مهم، تاثیرگذار و ماندگاری بوده‌اند. زنان نویسنده همواره الهام‌بخش نویسندگان و افراد بسیاری بوده‌ و اغلب آثارشان فروش بالایی نیز داشته است.

در این مطلب نویسندگان زنی را معرفی می‌کنیم که در سال 2017 میلادی، کتاب جدید پرفروشی به بازار عرضه کرده‌اند.
 
-«بخوان،دفن‌کن،بخوان» نوشته جسمین وارد
 
سومین رمان جسمین وارد با عنوان «بخوان،دفن نکن،بخوان»، جایزه ملی کتاب آمریکا در بخش داستانی را امسال برایش به ارمغان آورد. این رمان،داستان نژادپرستی، نابرابری‌های قومی، اثرات سوء مواد مخدر و تلاش برای درک مردانگی است. رمان وارد، روایت جامعه مدرن ما و کشمکش‌های مربوط به آن است. داستان زندگی زنی سیاه پوست که با مواد مخدر مبارزه می‌کند. او به همراه پسر و دختر کوچکش راهی سفر طولانی برای جستجوی پدر سفیدپوستشان می‌شوند. سفری که گذشته و حال را در هم می‌آمیزد و داستان‌ها و درام‌های بسیاری را شکل می‌دهد.
 
-«پاچینکو» نوشته مین‌جی‌لی
 
این کتاب دومین اثر این نویسنده کره‌ای-آمریکایی است که نویسنده در آن داستان زندگی یک خانواده فقیر اما آبرومند را در دهه 90 میلادی در کره شمالی روایت می‌کند. این خانواده که دخترشان بدون ازدواج باردار شده از ترس آبرویشان مجبور به مهاجرت اجباری به ژاپن می‌شوند. این رمان داستان شادی‌ها، غم‌ها و دشواری‌هایی است که یک خانواده آبرومند با آن روبه‌رو می‌شوند. داستان غم‌انگیز شکنجه مهاجرت اجباری که  در دنیای امروز نیز گریبانگیر بسیاری از افراد است. این کتاب در فهرست نامزدهای جایزه کتاب ملی امسال قرار داشت.
 
-«خشک» جین هارپر
 
نخستین رمان جین هارپر، داستانی هیجان‌انگیز و رازآلود است که جایزه «خنجر طلا»  بهترین رمان جنایی سال را از سوی انجمن نویسندگان جنایی کسب کرده است. قهرمان این داستان بعد از سال‌ها از تبعیدی خودخواسته به شهر کوچک زادگاهش بازمی‌گردد و در این هنگام است که خبر مرگ بهترین دوست خود را می‌شنود و می‌خواهد هرطور شده به علت مرگ مرموز او پی ببرد.
 
-«وزارت منتهای خوشبختی» نوشته آرونداتی روی
 
بعد از بیست سال انتظار، آرونداتی روی، نویسنده هندی‌تبار، امسال دومین رمان خود را با عنوان «منتهای وزارت خوشبختی» منتشر کرد. آرونداتی روی در رمان جدیدش کم‌تر روی وجه شخصی تمرکز دارد و بیشتر مسائل بی‌شمار اجتماعی، سیاسی، مذهبی و فرهنگی و پریشانی‌های گسترده، خشونت‌بار، تمسخرآمیز و دیوانه‌وار یک ملت را روایت می‌کند. داستان او که نمادی از هند مدرن است به  برخی از فجایع وحشیانه در تاریخ هند معاصر و سرگذشت افراد شکست‌خورده نظر دارد. آرونداتی روی، ده سال از عمر خود را صرف نوشتن این کتاب کرده است. این رمان امسال به فهرست نامزدهای جایزه من بوکر 2017 راه یافته بود.
 
-«ساحل منهتن» جنیفر ایگان
 
جنیفر اگان، نویسنده آمریکایی با کتاب قبلی‌اش با عنوان «ملاقات با جوخه آدم‌کش» موفق شده بود، جایزه پولیترز را به دست آورد. او بعد از هفت سال، امسال با رمان جدیدش با عنوان «ساحل منهتن» که در ردیف داستان‌های تاریخی قرار می‌گیرد، به بازار کتاب برگشته است. رمان او داستانی جنجالی و جذاب دارد که با عشق، رازها و دروغ‌ها در روابط خانوادگی پیوند خورده است.  نویسنده در این کتاب، ما را با یک زن قوی آشنا می‌کند که در خط ساحلی نیویورک در دوران جنگ جهانی دوم مشغول به کار است. این زن که تنها نان‌آور خانواده است، اغلب به پدرش که مدت‌ها پیش آن‌ها را ترک کرده، فکر می‌کند و می‌خواهد بداند چه اتفاقی برای او افتاده است.
 
-«هرچیزی ممکن است» نوشته الیزابت استروت
 
نویسنده آمریکایی برنده جایزه پولیترز در مجموعه داستان‌های کوتاه جدیدش، زندگی شخصیت‌های مختلف را در شهری که داستان کتاب قبلی او با عنوان «نام من لوسی بارتون است» می‌گذرد، روایت می‌کند. خواننده با خواندن این کتاب با احساسات مختلف و متفاوت انسانی از طریق کشمکش‌های صمیمانه شخصیت‌های آن برای فهم خود و دیگران آشنا می‌شود.
 
-«درون آب» نوشته پائولا هاوکینز
 
دومین کتاب نویسنده «دختری در قطار» یک تریلر روانشناختی است که داستان آن در شهر بکفورد در حومه نیوکاسل می‌گذرد. در این شهر رودخانه‌ای جریان دارد که آب جاری آن حکایت از سرگذشت افرادی دارد که تصمیم به غرق شدن گرفته‌اند و یا توسط کسانی دیگر غرق شده‌اند. داستان با غرق شدن زنی به نام «نل» آغاز می‌شود که همه از جمله دخترش مرگ او را خودکشی قلمداد می‌کنند؛ اما خواهرش که به این قضیه مشکوک است به  شهر بکفورد سفر می‌کند تا به علت واقعی غرق شدن خواهرش  پی‌ببرد. داستان این رمان که از زبان شخصیت‌های متعددی روایت می‌شود، شاهدی قوی بر درک عمیق نویسنده از غرایز انسانی و توانایی داستان‌پردازی اوست.
 
-«زمانی که دیمپل، ریشی را ملاقات کرد» نوشته سندهای منون
 
این نویسنده جوان هندی در رمان جدیدش که امسال منتشر شده داستان زندگی دو جوان هندی-آمریکایی را روایت می‌کند که والدینشان برایشان ازدواجی از پیش‌تعیین شده را در نظر گرفته‌اند.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن وارثی ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۱
    با سلام و احترام ضمن تشکر از اطلاع رسانیتان، خواستم بگویم در بعضی مواقع بهتر است عنوان کتابهایی را که معرفی میفرمایید ترجمه نکنید زیرا همانطور که بهتر از من میدانید ترجمۀ عنوان کتاب کار آسانی نیست و معمولا در پایان ترجمه این کار را می کنند که محتوای کتاب کامل دست مترجم آمده و میتواند عنوان مناسبی اختیار کند. من بعید میدانم نویسندۀ این بخش، اصل کتاب را خوانده باشد. ضمنا در عنوان کتاب نخست، کلمۀ unburied صفت است نه فعل، که یک معنایش«دفن نشده» است و یک معنایش«از یاد نرفته» که من فکر میکنم معنای دوم به عنوان کتاب و فعل sing نزدیکتر باشد. باری، برای این که شبهه ای ایجاد نشود بهتر است عنوانها را ترجمه نفرمایید مگر کتاب به فارسی ترجمه شده باشد. شاد و تندرست باشید
  • سولماز ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۵
    اين كتابها ترجمه هم شدند؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها