حجتالاسلام وکیلی گفت: یکی از سؤالات مهمی که در فلسفه اخلاق با آن مواجه هستیم این است که ما چگونه سلسلۀ هستها و نیستها را به بایدها و نبایدها گره بزنیم؟ علامه طباطبایی بحثی در این رابطه دارند که به گمان بنده متقنترین پاسخ است. ایشان میگویند که ما یک گزارۀ پایه «باید» داریم که این گزاره حلقه اتصال سلسله «باید» ها به «هست و نیست» ها است. آن گزاره پایه این است: «هر آنچه که سعادت و لذت برتر است، باید انجام شود».
حجتالاسلام وکیلی گفت: یکی از سؤالات مهمی که در فلسفه اخلاق با آن مواجه هستیم این است که ما چگونه سلسلۀ هستها و نیستها را به بایدها و نبایدها گره بزنیم؟ علامه طباطبایی بحثی در این رابطه دارند که به گمان بنده متقنترین…
محمد ایلخانی، پژوهشگر فلسفه و استاد بازنشستهٔ گروه فلسفه دانشگاه شهید بهشتی گفت: فلسفه اسلامی بر خلاف فلسفهای که ارسطو و افلاطون ارائه میکنند، طریقۀ زیستن است. فلسفه اسلامی فنی نیست که ما آن را با یکسری مفاهیم…
کتاب «تشیع، همبستگی و مخاطره هویتگرایی؛ ادوار اجتماعی فعالیتهای خیریۀ نهاد دین» تالیف آرمان ذاکری در ۴۳۶ صفحه و به قیمت ۴۰۰ هزار تومان از سوی نشر نی وارد بازار شد.
شیخ عبدالکریم به دعوت آیتالله فیض قمی به قم رفت. آیتالله فیض در نامهای برای شیخ نوشته بود به دنبال احیای مجدد حوزه علمیه قم است و به تنهایی توان این مهم را ندارد.