رئیس اتحادیه لیتوگرافان تهران از عدم برگزاری مسابقات آثار چاپی هجدهمین دوره جشنواره صنعت چاپ خبر داد و گفت: امسال جشنواره صنعت چاپ با محدودیت زمانی و بودجهای همراه بود، رکود کاری و فشار اقتصادی از دیگر دلایل عدم برگزاری این مسابقات در سال جاری است.
نویسنده کتاب «جستارهایی در فلسفه اسلامی» که عنوان برگزیده را در بیستمین همایش کتاب سال حوزه از آن خود کرد، میگوید: بسیاری از دیدگاههایی که آیتالله فیاضی بر حکمت متعالیه مطرح کرده، بعد از ملاصدرا تاکنون مطرح نشده بود.
سید جواد میری در بازخوانی اثرات چهار دهه علوم اجتماعی در ایران میگوید: برخی میخواهند به اشتباه فقهالاجتماع را به علوم اجتماعی تعمیم بدهند.
صالحی میگوید: امیرکبیر هشت سال درگیر مسائل مرزی ایران و عثمانی بود، در حالی که میرزامحبعلی خان و پسرش صد و دو سال درگیر این مسئله بودند. اما ما این دو و امثال آنها را از یاد بردهایم.
لطفا با دقت بیشتری خوانده شود. غلط ویرایشی و تایپی زیاد دارد
علیاننژاد میگوید: دفتر ادبیات انقلاب اسلامی پس از تاسیس، گردآوری مستندات مربوط به انقلاب را آغاز کرد و امروز کار تدوین روزشمار انقلاب بهپایان رسیده اما فقط ۱۴ جلد آن منتشر شده است و بهروزرسانی این مجموعه همچنان ادامه دارد.
عبدالغفور جهاندیده میگوید: زمانی که خبر دادند برگزیده کتاب سال شدم دلم آرام شد و خدا را شکر کردم که زحماتم نادیده گرفته نشده و مسئولان کتاب سال فعالیت مرا دیدهاند.
حمیدرضا یوسفی میگوید: مولوی کلام تیز و مشخصی دارد و ادای شاعرها را در نمی آورد. نظریه عشق مولوی حرف جدیدی برای انسان سرگردان مدرن دارد
وجیهه ربیع ، مصحح دیوان هاتف اصفهانی میگوید: وقتی که انجمن ادبی «مشتاق» تشکیل میشود، هاتف به عنوان یکی از سردمداران تشکیل این مکتب، همراه همعصران خودش، یعنی آذر، صهبا و مشتاق شعله و دیگران، قاعدتاً بیشتر از کار طبابت، به شعر و شاعری میپردازد و اشعاری که به دست ما رسیده، حاصل این دوره است.
گلرو نجیباغلو گفت: طرحها شبیه به یزدیبندی هستند که درفارسی به آن گره یا همان یزدیبندی میگویند. این طرحها با چند ضلعیهای ستارهای باهم پیچیده میشوند و طرحهای خیلی پیچیدهای را تشکیل میدهند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی مهدویراد، معتقد است در سوره کوثر، تنها مصداق «کوثر»، حضرت زهرا (س) است. مصداق منحصربه فرد کوثر، حضرت زهرا (س) است، چون خیر محض است و هرچه خیر در عالم اسلام از آن بانو سرچشمه میگیرد.
یولیانه مولر میگوید: کتاب «اغذیه در طب اسلامی: الاغذیه و الاشربه» و طب اسلامی برگرفته از آموزههای جالینوس و متون طب یونانی است. من در آلمان طب سنتی یا طب اسلامی ندیدهام ولی در هند طب مشابهی داریم که طب یونانی است.
ویدالی میگوید: اطلاعات بسیار خوبی در شهر سوخته یافته شده ولی آنچه که در حال حاضر فقدان آن به یک مشکل تبدیل شده است این است که این اطلاعات به خوبی و با نظم مشخصی منتشر نمیشوند.
احمد نظریان که بیش از 30 سال است در اندیمشک کتابفروشی میکند و به «پدر کتاب اندیمشک» معروف شده، میگوید: کتابفروشیهای این شهر زیر نظر صنف وابسته به اتحادیه کالای خانه فرش و موکت فعالیت میکنند!
امیر حسین خداپرست میگوید: کتاب «فضایل ذهن» میتواند انگیزهای برای بهبود حیات و منش فکری افراد باشد و میخواهد به ما بگوید که چگونه فاعلان معرفتی خودآئین باشیم.
الکساندر کنیش میگوید: اکنون گرایش به تصوف در غرب بیشتر است به ویژه با فعالیتهایی که وهابیت و سلفیها در اقصی نقاط جهان داشتهاند.
غلامرضا امامی گفت: هنگامی که با توطئه موساد غسان کنفانی شهید شد، گلدا مئیر، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی گفت که کشتن غسان برابر با انهدام دهها تانک یک گردان ارتش عرب برای ما سود داشت؛ اما وی از یاد برد که غسان در دلها جا دارد.
رئیس هیات مدیره انجمن فرهنگی ناشران بینالملل میگوید تا زمانی که ساختار معیوب تهیه و تولید کتاب در ایران اصلاح نشود، نمیتوان وضعیت نشر کشور را متحول کرد و به تشکیل گروههای انتشاراتی امیدوار بود.
مویا کری،کارشناس موزه وی اند ای (V&A) در لندن و نامزد دریافت جایزه کتاب سال جهانی تاکنون چندین بار به ایران سفر کرده است و حرفهای قابل تاملی درباره ایران و هنر آن مطرح میکند.
مریم اسلامی، شاعر اثر تقدیری سیزدهمین جشنواره شعر فجر در بخش کودک و نوجوان، معتقد است ادبیات کودک و نوجوان در جشنوارههایی که برگزار میشود بیشتر جنبه شوآف دارد وگرنه چرا باید در جشنوارهای مثل جشنواره شعر فجر، اثر برگزیده در بخش کودک و نوجوان نداشته باشیم درحالیکه ما کتابهای ادبیات کودک و نوجوان ...