عضو تيم ملي قايقراني يکشنبه( 18 ارديبهشت) از بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران بازديد كرد و براي تهيه كتابهاي مورد نيازش به غرفه نشر علم و حركت رفت.\
دارنده مدال برنز مسابقات قايقراني آسيايي گوانجوي چين افزود: کيفيت و هدايت علمي مربيان و تجربه آنها در صورتي ميتواند موثر واقع شود كه ورزشكار نيز خود را به علم روز مجهز سازند.
وي اضافه كرد: امروزه زور بازو نميتواند به تنهايي ورزشكار را به سطح قهرماني رساند، بلكه اين علم ورزش است كه با قواي جسماني تركيب شده، به ورزشکار كمك ميكند تا به سطح نخست ورزش جهان برسد.
دارنده دو مدال نقره قهرماني آسيا بيان كرد: وجود رشتههاي درسي و دانشگاهي تخصصي در ورزش به ويژه تغذيه ورزشي، علم تمرين و همچنين رشتههاي ورزشي مانند قايقراني ميتواند سطح ورزش كشور را به صورت قابل ملاحظهاي افزايش دهد.
وي ضمن بيان اين كه مطالعه به ورزشكاران ميآموزد تا چگونه از آنچه نياز جسم و روحشان است اطلاع يابند، گفت: كتابهاي دانشگاهي و كسب علوم ورزشي در دانشگاهها به تجربه ورزشكاران معنا ميبخشند، اما بايد به اين نكته نيز اهمييت داد كه با توجه به كاهش عمر قهرماني و كم شدن سن ورزشكاران در جهان، بايد با چاپ و ارايه كتابهاي موثر علمي براي ورزشكاران، آنها را هرچه سريعتر در مسير قهرماني قرار داد.
دارنده دو مدال طلاي آسيايي جوانان عنوان كرد: استعداديابي در ورزش و پرورش استعدادها تا رسيدن به عنوان قهرماني به تلفيق علمهاي تخصصي ورزش با علم تمرين نياز دارد.
وي ادامه داد: كميته ملي المپيك، سازمان تربيت بدني و در راس آن هيات دولت با رويكرد مناسب به اين حوزه ميتوانند سبب رشد بيش از پيش ورزش شوند.
بداغي ضمن بيان اين كه سومين حضورش در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران را تجربه ميكند، درباره وضعيت تيم ملي و خودش اظهار داشت: اردوي تيم ملي در مجموعه ورزشي آزادي برپاست و من به دليل علاقهمنديام و همچنين براي تهيه كتاب به منظور شركت در امتحان ورودي مقطع كارداني به كارشناسي رشته تربيت بدني و علوم ورزشي، پس از تمرين صبح امروز به نمايشگاه 24 آمدم. براي حضور در كاپ جهاني قايقراني كشورهاي آلمان و چك نيز 12 روز ديگر اعزام ميشويم و تاكنون بيش از 85 درصد آمادگي خود را كسب كردهايم.
بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني (ره) برپاست.
نظر شما