مديركل كتابخانههاي عمومي استان يزد در جمع دانشآموزان كتابيار اين استان گفت: شرط اثربخشي ارتباط با كتاب، هدفمند بودن مطالعه و برنامهريزي براي مطالعه است.
«محمدحسن علايي» ارتباط با كتاب را باعث تكامل انسان دانست و اظهار داشت: شرط اثربخشي اين ارتباط، هدفمند بودن مطالعه و داشتن يك برنامهي مطالعاتي منظم است.
او افزود: با توجه به اينكه مطالعه از روي علاقه، بهويژه براي دانشآموزان اثربخشتر و ماندگارتر خواهد بود، بايد برنامههايي طراحي و تنظيم شود كه اشتياق و علاقهي دانشآموزان را به مطالعه زياد كند.
مديركل كتابخانههاي عمومي يزد در جمع كتابياران دختر و پسر استان همچنين به تشريح طرح «هاتف كتاب» پرداخت و خاطرنشان كرد: كتابياران نوجوان و جوان ميتوانند به عنوان بهترين هاتفان كتاب عمل كنند و از يك سو دانشآموزان مدارس خود را به مطالعه ترغيب و از سوي ديگر، فرهنگ كتابخواني را در خانوادههاي خود نهادينه كنند.
او افزود: هدف اين طرح در مدارس اين است كه كتاب در كتابخانههاي مدارس نماند و كتابهاي سودمند بهصورت چرخشي در اختيار همهي دانشآموزان استان قرار بگيرد.
آقاي علايي از كتابياران مدارس خواست مطالعهي مفيد را مورد توجه جدي قرار دهند و تأكيد كرد: مطالعهاي مفيد است كه علمي را افزايش دهد، رفتاري را اصلاح كند و يا ذهني را تحتتأثير قرار دهد.
در اين همايش كه با همكاري ادارهكل كتابخانههاي عمومي استان يزد و سازمان دانشآموزي استان در تالار فرهنگيان يزد برگزار شد، كتابياران مقطع راهنمايي و دبيرستان مدارس استان سوالات خود دربارهي شرايط كتابياري و نحوهي عضويت در طرح هاتف كتاب را مطرح كردند و پاسخهاي خود را از آقاي علايي دريافت گرفتند.
اين همايش 28 ارديبهشت در پژوهشكدهي تعليم و تربيت يزد برگزار شد.
نظر شما