نويسنده حوزه اجتماعي در كتاب «ترور سرد» كه در قالب رماني اجتماعي به رشته تحرير درآورده است، ميكوشد با نفوذ در پوستههاي زيرين شهر، عواقب فردي، اجتماعي و اخلاقي اعتياد را براي فرد معتاد و اطرافيان وي بازگو كند.\
مدير مسوول انتشارات «امير محمد» در پاسخ به اين سوال كه «آيا اين داستان بيش از حد وضعيت اجتماعي را تيره نشان نميدهد؟» گفت: اگر هم اينگونه باشد، دور از حقيقت نيست، مانند موضوعي كه هيچگاه اتفاق نيفتاده باشد. اين زن در نخستين ازدواج خود كه سن كمي داشته، به صورت ناآگاهانه و غير اختياري با همسري كه براي او تعيين شده بود، ازدواج ميكند و پس از معتاد شدن همسرش و آگاهي از اين كه او در قاچاق مواد مخدر نيز فعاليت دارد، به ناچار از او جدا ميشود.
وي افزود: اين زن پس از آن نيز به اجبار فاميل و به دليل مسايل و مشكلات اجتماعي، با فرد ديگري ازدواج ميكند و بعدها از اعتيادش آگاهي ميياد و با داشتن يك فرزند از وي طلاق ميگيرد. در ازدواج سوم نيز به دليل سابقه شكستهاي مكرر و داشتن يك فرزند، تن به ازدواج با مردي ميدهد كه شايسته زندگي با وي نيست و ادعا ميكند كه پيشترها اعتياد داشته و اكنون ترك كرده است، اما زن پس از ازدواج متوجه ميشود كه شوهرش بازهم مواد مخدر مصرف ميكند.
رفيعي، واكاوي معضلات و مشكلات فردي و اجتماعي فرد معتاد و خانواده وي به همراه نگاه اجتماع به چنين بيماراني را بستر اصلي كتاب خود بيان كرد و اظهار داشت: قرار است كتاب «ترور سرد» تا يك ماه آينده از سوي انتشارات امير محمد در شمارگان 2200 نسخه و حجمي حدود 180 صفحه منتشر شود.
نظر شما