محسن كاظمي، نويسنده كتاب "خاطرات مرضيه حديدچي (دباغ)" در همايش عصر سوره گفت: وي با حضور خود در دوران دفاعمقدس، وظيفه حسينياش را انجام داد و با بيان و انتشار خاطراتش، به رسالت زينبي خود عمل كرد.\
محسن کاظمی، نويسنده كتاب "خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ)" در يكي از بخشهاي اين مراسم، به بيان بخشهايي از حوادث زندگي مرضيه حديدچي پرداخت و گفت: مرضيه حديدچي (دباغ) در سال 1318 متولد شد و درسهاي حوزوي را تا مبحث شرح لمعه، زير نظر آيتالله سيد احمد خوانساري و آيتالله سيد محمدرضا سعيدي آموخت. وي مبارزات انقلابياش را با رهبري آيتالله سعيدي آغاز كرد و در جريان مبارزات، 2 بار دستگير و زنداني شد.
كاظمي با اشاره به آموزشهاي چريكي حديدچي و ادامه مبارزات وي از سال 53 در انگلستان، اضافه كرد: مرضيه حديدچي 2 ماه در اين كشور زنداني شد و سپس به قافله امام خميني(ره) در نوفل لوشاتو پيوست. پس از انقلاب نيز به عنوان فرمانده سپاه پاسداران غرب كشور و فرمانده بسيج خواهران انتخاب شد.
نويسنده كتاب "احمد احمد" در ادامه سخنانش، انتخاب حوزههنري براي تقدير از مرضيه حديدچي را انتخابي ظريف دانست و اظهار داشت: از آنجايي كه مرضيه حديدچي، بانوي موفق و فعال در دوران دفاعمقدس، در زمان فرماندهي سپاه غرب كشور و همراه با امامخميني (ره) بوده، اين انتخاب با تمام مناسبتهاي سوم خرداد ماه 90 مانند ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، تولد امام خميني(ره) و آزادسازي خرمشهر تناسب دارد.
محسن كاظمي خاطرنشان كرد: مرضيه حديدچي با حضور خود در دوران دفاعمقدس، وظيفه حسينياش را انجام داد و با بيان و انتشار خاطراتش، به رسالت زينبي خود عمل كرد. در واقع مرضيه حديدچي، پيام مجاهداتهاي خود را با كتاب خاطراتش، براي نسل آينده به ارمغان آورده است.
سپس در ادامه همایش عصر سوره، "مرضیه حدیدچی (دباغ)" به عنوان يكي از بانوان مبارز انقلابي، "منیژه آرمین" نویسنده ادبیات دفاعمقدس و "منصوره عالیخانی" يكي از نقاشان اين عرصه، مورد تقدير قرار گرفتند.
در بخشهايي از اين همایش نيز "اسماعیل امینی" و "اميد مهدينژاد" برخي از اشعار خود با موضوع دفاعمقدس را قرائت كردند.
همچنين نظرزاده، يكي از رزمندگان دوران جنگ، به خاطرهگويي درباره تفحص و اولين برنامه تبادل شهدا در شلمچه با كشور عراق پرداخت.
نظر شما