سه‌شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۸
چاپ سالانه 14 هزار عنوان کتاب در قم

ريیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان قم در مراسم افتتاح نخستين نمايشگاه چاپ قم از انتشار سالانه 14 هزار عنوان کتاب در اين استان خبر داد و گفت: جایگاه شهر قم به عنوان پایگاه اصلی فرهنگ اسلامی و ایرانی و نيز وجود حوزه علمیه قم، زمینه گسترش صنعت چاپ را در استان فراهم کرده است./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از ستاد خبری نمایشگاه چاپ قم، جهانگیر رضایی در اين مراسم كه صبح امروز (سه‌شنبه 17 خرداد) در سالن مجتمع اصناف برگزار شد، بر ضرورت توجه به کیفیت در صادرات چاپ تاکید كرد و افزود: سالانه 14 هزار عنوان کتاب در قالب 56 هزار جلد در قم منتشر می‌شوند.

وي افزود:‌اكنون بحث نوسازی صنعت چاپ استان در دستور کار قرار گرفته و طي سه سال گذشته دستگاه‌ها و تجهیزات جديدي به استان وارد شده اند.

وي ادامه داد:‌ تولیدات دست‌اندركاران صنعت چاپ كشور اكنون کیفیت بهتری نسبت به گذشته دارند و توجه به آموزش نیز در دستور كار فعالان اين حوزه قرار گرفته است.

رضايي درباره اهداف برگزاري اين نمايشگاه توضيح داد: نمايش توانمندی‌هاي چاپي استان قم و نيز گسترش حوزه‌هاي فعاليت چاپخانه‌داران استان از جمله اهداف اين نمايشگاه به شمار مي‌آيند.

رضايي تصريح كرد: نخستین نمایشگاه استانی صنعت چاپ به دنبال آن است که ظرفیت این استان را در حوز‌ه‌هاي مختلف چاپ و نشر، به استان‌های مختلف کشور و نیز کشورهای همجوار معرفی کند.

در ادامه اين مراسم، ريیس سازمان صنایع و معادن استان قم نيز در سخناني از استان قم به عنوان ام‌القرای جهان اسلام و شیعه نام برد و گفت: اين استان باید در همه بخش‌ها نمونه باشد.

مجید آوری‌فرد با بیان اینکه امیدواریم استان قم در بخش صنعت چاپ بتواند جایگاه خود را ارتقاء دهد، گفت: سایت‌های اینترنتی، صنعت چاپ را به حاشیه می‌برند و در اين ميان اگر منحنی رشد خود را نشناسیم محکوم به فنا هستیم.

ريیس سازمان صنایع و معادن استان قم، بر ضرورت تغییر نگرش‌های موجود در صنعت چاپ قم تاکید كرد و يادآور شد:‌ منشاء کار ما فرهنگی بوده و باید بتوانيم با دنیا رقابت کنیم.

وی تصریح کرد: هر یک از تولیدکنندگان بخش صنعت باید منحنی تولید خود را بشناسند و با خلاقیت و نوآوری، جايگاه خود را در بازار حفظ کنند.

آوري‌فرد با اشاره به وضعیت فعلی صادرات فرهنگی استان قم، گفت: سال گذشته در قم 11 میلیون دلار صادرات فرهنگی داشتیم که فقط 7 درصد آن به صنعت چاپ اختصاص داشت.

وی تصریح کرد: تسهیلات بانکی، استفاده از معافیت‌های گمرکی و ورود مواد اولیه صنعت چاپ از ضرورت‌های توسعه اين صنعت است كه اجرايي شدن آن بايد جدي گرفته شود. 

نخستين نمایشگاه صنعت چاپ استان قم 17 تا 20 خرداد ماه هر روز  ساعت 15 تا 22 در محل دايمی نمایشگاه‌های استان قم آماده بازدید عموم علاقه‌مندان به حوزه‌های چاپ، تبلیغات و روابط عمومی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط