یکشنبه ۵ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۵
پيشينه تاريخي زيگورات‌ها در آسياي غربي و ايران

«نگاهي به پيشينه تاريخي معماري زيگورات‌ها در آسياي غربي و ايران» با سخنراني مهرداد ملك‌زاده، باستان‌شناس و پژوهشگر ميراث فرهنگي و نگاهي به كتاب‌هاي اين حوزه بررسي مي‌شود. كتاب «زيگورات سيلک» اطلاعات ارزشمندي درباره زيگورات‌هاي ايران و بين‌النهرين ارايه مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در ادامه سلسله نشست‌هاي تخصصي موسسه فرهنگي هنري جمشيد جاماسيان، مهرداد ملك‌زاده، باستان‌شناس و پژوهشگر ميراث فرهنگي به بررسي «نگاهي به پيشينه تاريخي معماري زيگورات‌ها در آسياي غربي و ايران» مي‌پردازد.

کتاب «زيگورات سيلك» نوشته‌اي است که ما را با روند کشفيات و حفاري‌هاي انجام شده در يک محوطه مهم باستان‌شناسي در ايران آشنا مي‌کند و اطلاعات ارزشمندي درباره زيگورات‌هاي ايران و بين‌النهرين ارايه مي‌دهد.

مي‌توان گفت زيگورات سيلک در نيمه دوم دوران آغاز نگارش (جمدت نصر يا دوره اروک جديد)، يعني در اوايل هزاره سوم قبل از ميلاد و در فاصله بين سال‌هاي 4900 تا 4500 سال قبل ساخته شده است. زيگورات‌ها يكي از شگفت‌انگيزترين آثار بر جاي مانده‌اند كه در منطقه ميان رودان يا بين‌النهرين و همچنين در داخل ايران امروزي قرار گرفته‌اند. عظمت اين ساختمان‌ها و ساختار معماري آنها، هميشه براي انسان امروزي عجيب و رمزآلود بوده است.

نشست تخصصي «نگاهي به پيشينه تاريخي معماري زيگورات‌ها در آسياي غربي و ايران» عصر روز يكشنبه (5 تير) ساعت ١8 در بنياد فرهنگي، هنري جمشيد جاماسيان برپا مي‌شود و علاقه‌مندان به شركت در اين نشست بايد به خردمند شمالي، كوچه‌ شهيد اعرابي، شماره ٤، طبقه دوم، مراجعه كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها