جعفر حسنی، مسوول امور فیلمنامه و کارگاه فیلمنامهنویسی، از برگزاري كارگاه اقتباس خبر داد و گفت: اين كارگاه تشكيل ميشود تا آثار ادبی چاپ شده که قابلیت تبدیل شدن به یک اثر سینمایی را دارند، به کارگاه فیلمنامه فرستاده شده و مورد اقتباس سینمایی قرار گیرند.\
وي توضيح داد: بررسی ابتدایی این آثار در شورای اولیه انجام میگیرد و فیلمنامههایی که با سیاستهای کلی حوزه هنری همخوانی داشته و از طرفی تکنیک و قالب فیلمنامهنویسی را نیز رعایت کرده باشند، پس از انتخاب و تایید به شورای تخصصی فرستاده میشوند.
وي افزود: در شورای تخصصی سعی کردهایم از حوزههای فیلمنامهنویسی، کارگردانی و تهیهکنندهها، افراد حرفهای و دستاندرکاران سینمای کشور را انتخاب کنیم تا فیلمنامهها از چند زاویه مختلف مورد بررسی قرار گیرند. پس از تایید اعضای شورا، فیلمنامههایی که مناسب تولید تشخیص داده شوند به بخش تولید فرستاده میشوند و فیلمنامههایی که احتیاج به مشاوره داشته باشند برای اصلاح بازپس فرستاده میشوند.
حسني درباره میزان تولید فیلمهای سینمایی با حمایت حوزه هنری گفت: در گذشته که بحث تولید دغدغه اصلی ما نبود، فعالیتها بیشتر به خرید فیلمنامهها محدود میشد ولي در سالهای اخیر که بحث تولید فیلم تبدیل به یکی از فعالیتهای اصلی شده، سالانه دو تا چهار فیلم سینمایی بلند تولید میکنیم.
وي درباره فعالیتهای جدید کارگاه فیلمنامهنویسی بيان داشت: طبق صحبتهای انجام شده با مدیر معاونت سینمایی حوزه، تصمیم گرفته شد تا کارگاه اقتباس نیز تشکیل شود تا آثار ادبی چاپ شده درخور حوزه هنری که قابلیت تبدیل شدن به یک اثر سینمایی را دارند، به کارگاه فیلمنامه فرستاده شده و مورد اقتباس سینمایی قرار گیرند. از دیگر فعالیتهای جدید این بخش که مورد توافق قرار گرفته است ساخت تله فیلم برای صدا و سیما است.
حسنی تصريح كرد: شورای اولیه و شورای تخصصی با برگزاری جلسات هفتگی سعی میکنند تا فیلمنامههای فرستاده شده زودتر کارشناسی شوند و حداکثر ظرف مدت 15 روز جواب نهایی داده شود.
نظر شما