دوشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۵
سفر به دنيای «نارنيا» در انجمن نويسندگان

سومین نشست تابستانی گروه ادبی گمانه‌زن (آکادمی فانتزی) و انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در سال ١٣٩۰ به بررسی «نارنیا» به قلم سی اس لوییس اختصاص یافته است._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) لوییس از دوستانِ نزدیک جی آر آر تالکین ـ نويسنده‌ كتاب‌هاي «هابيت» و «ارباب حلقه‌ها» ـ بود و عمده‌ی شهرتش در ادبیات داستانی، از اثر معروفش «نارنیا» است. او و تالکین هر دو از چهره‌های مطرح دانشگاه آکسفورد و از اعضای گروه ادبیِ غیررسمی آکسفورد به نام «اینکلینگز» بودند. 

نارنیا، مجموعه‌ای از هفت رمان خیال‌پردازانه به قلم سی اس لوئیس برای کودکان است. این مجموعه، یک اثر کلاسیک در ادبیات کودک و شناخته‌ترین اثر نویسنده‌ آن شناخته می‌شود كه در بین سال‌های ۱۹۴۹ تا ۱۹۵۴ نوشته شده و تا كنون بیش از ۱۲۰ میلیون نسخه از آن به ۴۱ زبان فروخته شده ‌است.

علاوه بر زمینه‌های متعدد سنتی مسیحی، این مجموعه، شخصیت‌ها و ایده‌هایی از اساطیر یونانی، رومی و همچنین افسانه‌های کهن بریتانیا و ایرلند را به کار گرفته ‌است.
 
سرگذشت نارنیا ماجرای کودکانی را نقل می‌کند که نقش اصلی را تاریخچه دنیای نارنیا بازی می‌کنند. در هر کتاب از این مجموعه (به جز اسب و پسرک او) کودکانی از دنیای ما به صورت جادویی به نارنیا منتقل می‌شوند. جایی که از آنها خواسته می‌شود به اسلان شیر کمک کنند تا از پس بحران در دنیای نارنیا برآید.

نارنیا دنیایی است که در آن حیوانات سخن می‌گویند، جادو امری رایج است و خوبی به جنگ با بدی می‌رود. داستان آفرینش نارنیا در روز نخست با آواز اسلان شیر و سخنگو شدن حیوانات با جادوی او در کتاب «خواهرزاده جادوگر» و داستان پایان آن در کتاب «آخرین نبرد» آمده‌است.

«شیر، جادوگر و گنجه»، «شاهزاده کاسپین»، «سفر کشتی سپیده پیما»، «صندلی نقره‌ای»، «اسب و آدمش»، «خواهرزاده جادوگر» و «آخرین نبرد» كتاب‌هاي هفت‌گانه‌ي نارنيا هستند. 
 
در نشست بررسي «نارنيا» كه از ساعت ١٧ تا ١٩ چهارشنبه ۱۵ تیرماه برگزار مي‌شود «محمود افشاری» از اعضاي آكادمي فانتزي از نارنینا و سی. اس. لوییس صحبت خواهد کرد.

علاقه‌مندان براي شركت در اين نشست به انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در خیابان سمیه، بین فرصت و مفتح، بن‌بست پروانه، پلاک ٢ مراجعه كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها