در سومین آیین تجلیل از مفاخر شمیران مطرح شد
توجه به قرآن مانع از نفوذ افكار مفسد به قلب جوانان ميشود
سيدمحسن ميرباقري، معلم اخلاق و قرآن در سومین آیین تجلیل از مفاخر شمیران كه عصر ديروز(29 تيرماه) در فرهنگسراي ملل برگزار شد، خواستار توجه بيش از پيش مراكز فرهنگي، فرهنگسراها، مدارس و دانشگاههاي سراسر كشور به قرآن و معارف اسلامي شد تا جوانان از هجوم افكار فاسد غربيها در امان بمانند._
وي با اشاره به جواناني كه ميخواهند عمر جواني خود را در نورانيت بگذرانند و در دنيا و آخرت بهرههاي عظيم معنوي بدست آورند، تصريح كرد: قرآن و سخنان اهل بيت(ع) تنها راهكار هدايت جوانان به سمت نورانيت و رهايي از ظلمات دنيوي و اخروي به شمار ميآيد. بنابراين كارشناسان فرهنگي و قرآني بايد پيشدستي كنند و جوانانمان را بيش از گذشته با قرآن و معارف اسلامي مانوس و زمينهها را براي جايگزيني انديشههاي قرآني در ذهن و قلب آنها فراهم كنند تا جوانان تحت تاثير افكار ظلماني غرب و شرق قرار نگيرند.
اين معلم اخلاق و قرآن ادامه داد: جوانان بايد توجه داشته باشند تا در مسير تقوا قدم بردارند كه اگر چنين كنند و در اين راه استقامت بورزند، خداوند هيچگاه آنها را رها نميكند و در بحرانهاي زندگي، فرشتگان الهي را براي كمك و دادن آرامش به سوي بندگان با تقوا ميفرستد.
دكتر ميرباقري با اشاره به عموم مردم جامعه به ويژه پدران و مادران اظهار كرد: همه افراد يك جامعه بايد خود را در زمره معلمان قرآن و احاديث اهل بيت(ع) قرار دهند؛ به اين معنا كه روزانه ساعاتي از وقت خود را به ياددهي قرآن و معارف اسلامي به فرزندان و دانشآموزان اختصاص دهند كه آموختن قرآن به ديگران، نورانيت الهي را به دنبال خواهد داشت،زيرا خداوند خود در قرآن فرموده «كسي كه براي رضاي خدا ياد بگيرد و آنچه را كه ياد گرفته براي رضاي خدا به ديگران ياد بدهد، نام او را در ملكوت آسمانها به عظمت ياد خواهند كرد.»
مدرس نمونه دانشگاه شهید رجایی با اشاره به برخي از فعاليتهاي فرهنگي خويش در طول سالهاي تدريس در دانشگاههاي متعدد كشور افزود: کتابهاي «موت و حیات در قرآن کریم»، «عالم ذر در قرآن کریم»، «نگاهی به جایگاه زن و مرد در قرآن کریم»، «آغاز و انجام انسان از دیدگاه قرآن»، «سر تاریخ در قرآن کریم»، «ظاهر قرآن و باطن قرآن»، «سیمای انسان مختار در قرآن کریم» از جمله تالیفاتي محسوب ميشوند كه در سالهاي قبل از انقلاب كه فضاي مذهبي محدودي در دانشگاهها وجود داشت و حتي بعد از انقلاب اسلامي به رشته تحرير درآوردهام.
وي يادآور شد: در دوره تدريس در دانشگاه، فعاليتهاي پژوهشي گستردهاي درباره قرآن و معارف اهل بيت(ع) انجام دادم. همچنين كتابهاي «معارف قرآن»، «به رنگ آسمان»، «به رنگ محبوب» و «اِنما» كه تفسير آيه ولايت را دربردارد و جزوات بسياري كه «اخلاق در قرآن» نمونهاي از آنها محسوب ميشود، در دوران تدريسم تاليف كردم و در اختيار دانشجويان قرار دادم.
دكتر ميرباقري در پايان گفت: براي تمام توفيقاتي كه نصيب من شدهاند، برنامهريزي نكرده بودم، آنچه كه وجود دارد همه موهبت الهياند و از درگاه پروردگار و امام عصر(عج) شرمندهام كه اين همه توفيقات به من عنايت كردند اما نتوانستم حق آن را به خوبي به جاآورم.
در پايان اين مراسم از دكتر محسن ميرباقري به پاس تمام فعاليتهاي قرآني كه طي ساليان متمادي به مرحله اجرا رساندهاند، قدرداني شد.
مراسم تجلیل از دکتر سیدمحسن میرباقری با حضور جمعی از مدیران ارشد سازمان فرهنگی هنری و شهرداری منطقه یک و برخي از قرآنپژوهان عصر ديروز(29 تيرماه) در فرهنگسرای ملل در بزرگراه صدر، بوستان قیطریه برگزار شد.
نظر شما