رييس جمهور در آيين تجليل از استادان و قاريان ممتاز كشور، قرآن را منبع هدايت و مديريت انسان و جامعه انساني دانست و گفت: انسان براي خدايي شدن، خلق شده است و قرآن، كتاب مديريت انسان و ارتباطات اجتماعي او براي رسيدن به خداست./
رييس جمهور با اشاره به اين که هر يك از انسانها به تناسب كمال و حركت در مسير تعالي، سطحي از قرآن را دريافت ميكند كه اين دريافتهاي ناقص امكان رسيدن به خدا را براي او فراهم نميكند، افزود: اين برداشتهاي ناقص باعث تفاوت، تناقض و حتي اختلاف ميشود و اگرچه فرض نخستين در قرائت قرآن كسب هدايت است، اما چه بسا افرادي که به فرموده قرآن گمراه و گمراهتر شوند.
دكتر احمدينژاد با طرح اين سوال كه «چه كسي ميتواند همه قرآن را دريافت و آن را به بشريت عرضه كند؟» عنوان كرد: قرآن کتابي صامت است و به تنهايي نميتواند انسانها را به حقيقت و كمال برساند و زماني هدايتگر است كه با قرآن ناطق همراه باشد و از همين رو، در حديث شريف آمده است که دو ثقل «قرآن صامت» و «قرآن ناطق» در كنار هم براي انسانها باقي ميمانند و هرگز از هم جدا نميشوند.
رييس جمهور تصريح كرد: حقيقت قرآن در انسان كامل كه قرآن ناطق است، متجلي ميشود و اوست كه همه باطن قرآن را دريافت كرده، آن را بر جهان حاكم ميكند.
دكتر احمدينژاد گفت: اگر کسي بخواهد از ميزان درک خود از قرآن مطلع شود، بايد ببيند که چقدر شائق، طالب و عاشق قرآن ناطق بوده و چقدر به دنبال انسان كامل است.
رييسجمهور اضافه كرد: حفظ و قرائت قرآن به تنهايي به معناي دريافت حقيقت قرآن نيست. چه بسا حافظان و قاريان قرآن كه قاتل انسان كامل عصر خود شدهاند و افرادي كه قرآن ميخوانند، اما در خدمت ظالمان و كافراناند.
وي در پايان با بيان اين كه عدالت، پايه تعالي انسان است، تاكيد كرد: قرآن ناطق، جهان را پر از عدالت كرده و ظلمي که جهان را فراگرفته و حاصل جهل و كينهتورزي بشر است، با سلاح معرفت و محبت از بين ميبرد.
در اين مراسم رييسجمهور به 14 استاد، قاري و فعال ممتاز بينالمللي قرآن کريم نشان دولتي فرهنگ و هنر اهدا کرد.
نظر شما