انتشارات سفير اردهال كتاب «فرهنگ و آداب روزهداري با غذاهاي طبيعي» را منتشر كرد. مولف اين كتاب ضمن تبيين تاثير روزه گرفتن در درمان بسياري از بيماريها، اصول تغذيه صحيح در ماه مبارك رمضان را عنوان ميكند.-
وي ادامه داد: در اين ماه، توانايي خودداري از بسياري از عادات در رفتارهاي روزانه به بوته آزمايش گذاشته ميشود، بنابراين در اين مدت سي روزه، آنچه انسان را خشنود ميكند، توان كنترل و تسلط بر بسياري از تمايلات، كردارها و پندارهاست. خوردن و آشاميدن كه پس از تنفس در جايگاه حياتي قرار دارند، از جمله تمايلات و نيازهاي ضروري روزانه محسوب ميشوند كه انسان در اين ماه خويشتنداري را نسبت به ميل طبيعي به آنها تجربه ميكند.
نويسنده كتاب «فرهنگ و آداب روزهداري با غذاهاي طبيعي» بيان كرد: در اين اثر كه در بيست و سه فصل تنظيم شده است، فرهنگ و آداب روزهداري به عنوان برنامه اعتدال، تضمين سلامت بشر و رژيم غذايي شفابخش ارايه شده است.
دكتر دريايي عنوان كرد: «روزه در جهان طب و بهداشت»، «فوايد افطار با خرما» ، «پيامهاي بهداشتي و طبي ماه رمضان»، «احكام روزه بيمار»، «برنامه غذايي افطار و سحر»، «غذاهاي شيرين و شيرينيها»، «شربتها» عناوين برخي از فصول اين نوشتارند.
وي در پايان گفت: مخاطبان با مطالعه اين اثر با مهمترين عوارض روزه بدون سحري، مهمترين عوامل گرسنگي و تشنگي زودرس، توصيههاي سحري و پاسخ ائمه معصوم(ع) در شبهه فراكنيهاي مغرضانه روزه آشنا ميشوند.
چاپ نخست كتاب «فرهنگ و آداب روزه داري با غذاهاي طبيعي» اثر مشترك دكتر محمد دريايي و استاد رسول حيدري با شمارگان 3300نسخه، 244 صفحه و بهاي 40 هزار ريال به تازگي از سوي انتشارات سفير اردهال راهي بازار نشر شده است.
نظر شما