حسين هلالي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: امسال مسايل پراكندهاي از سوي ستاد برگزاري نمايشگاه قرآن كريم مبني بر واگذاري بخشهاي مختلف نمايشگاه به وزارت علوم مطرح شد كه با توجه به اصل 44 قانون اساسي مبني بر كوچكتر شدن بدنه دولت و سپردن فعاليتها به بخش خصوصي، واگذاري بخشهاي نمايشگاه قرآنكريم به نهادهاي دولتي به صلاح نيست.
هلالي درباره روند برپايي اين دوره از نمايشگاه قرآن گفت: براساس آمار موجود از وضعيت غرفهها و استقبال مردم، بخش دانشگاهي در سال جاري با استقبال بيشتري مواجه شد. با توجه به سيال بودن محيط دانشگاه و تغيير مداوم دانشجويان، اين بخش هر سال با علاقهمندان متفاوتي روبه رو ميشود.
وي با تاكيد بر نوآوري در بخشهاي مهدويت و علوم، بخش دانشگاهي گفت: خوشبختانه بخش دانشگاهي در سال جاري توانست به قرآن كريم از منظر علوم توجه ويژه داشته باشد. همچنين بخش هنرهاي مفهومي كه تا سال گذشته در بخش دانشگاهي فعال بود، با رشد و گستردگي و به صورت مستقل در نمايشگاه قرآن فعاليت كرد.
وي درباره نشستهاي بخش دانشگاهي توضيح داد: امسال بيش از 60 نشست تخصصي در سالنهاي نمايشگاه و 50 تا 60 نشست در غرفههاي بخش دانشگاهي در حوزههاي مهدويت، نيازهاي خانواده، مشاوره روانشناسي، تغذيه، طب اسلامي و ... برپا شد.
هلالي با اشاره به دو غرفه برتر بخش دانشگاهي گفت: غرفههاي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها و دانشگاه پيام نور براساس معيارهاي 20 گانه داوري، به عنوان غرفههاي برتر انتخاب شدند.
وي درباره چشمانداز بخش دانشگاهي نمايشگاه قرآن كريم در سالهاي آتي گفت: درصورتي كه به دنبال رشد كمي و كيفي بخش دانشگاهي در سالهاي آينده باشيم، بايد بتوانيم دبيرخانه ثابتي به صورت ساليانه مستقر كنيم. صرف فعاليت دو ماهه پيش از آغاز نمايشگاه تاثيري در بازدهي نخواهد داشت، اين امر نيازمند فعاليت مستمر ساليانه است.
هلالي، بودجه بخش دانشگاهي را اعلام نكرد و در اين باره توضيح داد: براساس برآوردهاي صورت گرفته، كسري بودجه بيست درصدي در مقايسه با سالهاي گذشته در بخش دانشگاهي نمايشگاه قرآن كريم به وجود آمد و تاكنون نيز مطالبات بخش دانشگاهي پرداخت نشده است.
نوزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم شنبه هفته جاري(5 شهريور) به فعاليت يك ماهه خود پايان داد.
دوشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۶
نظر شما