سيدمحمدحسين محمودي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: اتحاديه ناشران قرآني با هدف حمايت از حقوق ناشران قرآني و تسهيل در تعامل و همكاري با نهادهاي دولتي و مراكز قرآني تشكيل شد.
وي افزود: نظارت و چاپ قرآن و كتابهاي علوم قرآني و گسترش تعاليم قرآني در سطح جهان و نظارت بر كيفيت چاپ علوم مرتبط با قرآن نيز از ديگر اهداف تشكيل اين اتحاديه است كه متاسفانه تاكنون هيچ يك از آنها محقق نشده است.
محمودي با بيان اينكه بيش از 1000 ناشر در حوزههاي مختلف قرآني، كتاب منتشر ميكنند، اظهار كرد: توجه جدي نهادهاي فرهنگي كشور از برنامههاي متنوع اتحاديه از جمله ملزوماتي است كه متاسفانه طي اين سالها اتفاق نيفتاده است.
وي تصريح كرد: سال 1386 زماني كه اتحاديه تشكيل شد، معاونت فرهنگي وزارت ارشاد و سازمان دارالقرآن در كنار ناشران فعال اين حوزه جمع شدند و قول همكاري در حوزههاي مختلف دادند.
محمودي با اشاره به برخي از مشكلات دستاندركاران اتحاديه ناشران قرآني در چهار سال اخير، يادآور شد: پس از تعيين هيات مديره، نداشتن مكان مشخص نخستين معضل اتحاديه بود كه با نامهنگاريهاي مختلف به سازمانها و نهادهاي مختلف هيچ اقدامي در اين زمينه انجام نشد.
وي حمايتهاي معنوي را ضروت اتحاديهها و تشكلهاي نوپا دانست و ادامه داد: در سالهاي اخير اگرچه براي برپايي نمايشگاه قرآن، رايزنيهاي مختلفي انجام شد اما متاسفانه هيچ گاه اين امر محقق نشد و حتي براي واگذاري غرفه در نمايشگاه نيز مانند ناشران از اتحاديه وجه دريافت شد.
مديرعامل اتحاديه ناشران قرآني با بيان اينكه ايجاد بانك اطلاعاتي ناشران قرآني يكي از ضروريات مغفول مانده اين حوزه به شمار ميآيد، عنوان كرد: طرح اين بانك اطلاعاتي تهيه و به وزارت ارشاد ارسال شد اما متاسفانه هيچ بودجه و مبلغي براي اجرايي شدن آن تخصيص داده نشد.
به گفته وي، طرح حمايت از كتابهاي ارزشمند حوزه قرآن و عترت نيز از ديگر طرحهاي ناتمام اتحاديه است كه به دليل نياز به منابع مالي مختلف تاكنون محقق نشده است.
محمودي يادآور شد: پيش از اين براي ديدار با معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان تنها متولي آثار فرهنگي كشور براي پيگيري خواستهها و مشكلات خود درخواست ديدار و ملاقات كردهايم كه اميدواريم در آيندهاي نزديك محقق شود.
یکشنبه ۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۱
نظر شما