دوشنبه ۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۰
ويراست دوم «برنامه ريزي عصبي كلامي» منتشر شد

كتاب «برنامه‌ريزي عصبي كلامي» نوشته ميثم سواردلاور با مقدمه دكتر اصغر آقايي و دكتر جوزف آنتوني ونور، منتشر شده و به چاپ دوم رسيده است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اين اثر به بيان مباني نظري و كاربردهاي شناختي رفتاري (NLP) پرداخته است.

اين اثر فرد را از نوسان ذهني تا ناپايدار كردن آن، در پيش گرفتن روند متفاوتي براي آن و در آخر به جايي كه مساله فقط به يك فرد خاص مربوط نمي‌شود، پيش مي‌برد.

در بخشي از مقدمه كتاب، دكتر جوزف آنتوني ونور، متخصص برنامه‌ريزي عصبي كلامي درباره اين كتاب گفته است: «همان‌گونه كه بسياري از ما در اين زمينه آگاه هستيم و بسياري از شما هم اكنون اين مساله را درك خواهيد كرد؛ استرس در روزگار ما به‌ندرت به طور خالص نتيجه شرايط بيروني است. بلكه تمامي آن نتيجه عملكرد شناختي ذهن ماست.»

وي ادامه مي‌دهد: «اتفاقي در گذشته برايمان روي مي‌دهد و آن‌را به دنبال خود مي‌كشيم و اكنون چيزي در زمان حال باعث تحريك ذهنيت آسيب روي داده در ذهن ما مي‌شود. در كتاب حاضر، بخش مربوط به جاذب‌ها، حالت‌هاي دروني، نقش‌پذيري و آنكورها به طور كامل اين حركات پويا را با دلايل آن‌ها و به خصوص درمان‌هاي موجود توصيف مي‌كند.»

كتاب «برنامه‌ريزي عصبي كلامي» داراي هشت فصل است كه در فصل نخست به توضيح NLP و معرفي پايه‌گذاران آن پرداخته شده است.

فصل‌هاي بعدي كتاب، شامل «نوسان‌هاي ادراك‌»، «ساختار تفكر»، «تفكر و رفتار»، «مدل‌سازي شناختي»، «مدل سازي شناختي‌ِ رفتار»، «ساختار تفكر و علائم چشمي» و فصل هشتم يعني «والت ديسني» است.

نويسنده كتاب در سخن مولف مي‌گويد: « NLPيك گرايش كاملا آكادميك و داراي چارچوب‌ها و محدوديت‌هاي خاص خود است كه بعنوان يك روش درمانيِ شناختي به كار مي‌رود. نكته متمايز كننده آن از ساير رويكردهاي شناختي تاكيد اين رويكرد بر ساز و كارهاي ناخودآگاه در توليد شناخت و كم ‌اهميت دانستن ويژگي‌هاي ذهن خودآگاه در تاثيرگذاري فرايند درماني است.»

در پايان اين كتاب علاوه بر واژه‌نامه و كتابنامه، تصاويري از پايه‌گذاران و گسترش‌دهندگان و مدل‌هاي NLP آورده شده است.

چاپ دوم كتاب «برنامه‌ريزي عصبي كلامي» در 288 صفحه، 1650 نسخه و با بهاي 59000 ريال توسط انتشارات ارجمند منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها