نويسندگان «دگرگوني زندگيها» در اين اثر درباره شيوهاي از روانكاوي سخن ميگويند كه ميتواند به تحول زندگي انسانها بينجاند. اين اثر از سوي انتشارات دايره منتشر ميشود.-
وي افزود: اين نوع روانكاوي چند سالي است كه در ايران نيز مورد توجه قرار گرفته است. دكتر حبيب دوانلو، ايراني مقيم كانادا، نظريهپرداز مبدع اين گونه روانكاوي است. ديويد مالان و پاتريشيا دلاسلوا، نويسندگان كتاب نيز از سرشناسان اين حوزه به شمار ميآيند.
طهماسب ادامه داد: اين روش در اواسط دهه هفتاد معرفي شد و بيست سال است كه جاي خود را در ميان نظريهپردازان روانكاوري و همچنين درمانگران اين عرصه باز كرده است. نويسندگان اين كتاب، تنها به شرح شيوه كاربرد اين نوع از روانكاوي كوتاهمدت نپرداختهاند، بلكه پيشينههاي نظري آن را نيز براي خوانندگان روشن ميكنند.
وي درباره اين شيوه توضيح داد: نظريهپردازان روانكاوي سنتي، روش چالش با دفاع را پيشنهاد ميكردند، اما در اين نوع از روانكاوي كوتاهمدت، بازسازي دفاعها و همچنين توجه به شخصيت مدنظرند.
اين مترجم درباره واكنش ايرانيان به اين شيوه گفت: صاحبنظران و دانشگاهيان روانكاوي ايران، رويكرد دوگانهاي به اين شيوه دارند و برخي از آنها آن را ميپذيرند و برخي رد ميكنند.
طهماسب با اشاره به ارتباط عنوان اين كتاب با شيوه روانكاوي كوتاهمدت گفت: به كارگيري اين شيوه ميتواند به دگرگوني زندگي افراد بينجامد، زيرا سبب شناسايي اختلالات ريشهدار شخصيتي آنان و از ميان رفتن اين نابههنجاريها ميشود.
نظر شما