سه‌شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۴
دين، راهكاري براي رسيدن به معناي غايي زندگي است

مترجم كتاب «انسان در جست‌وجوي معناي غايي» معتقد است «ويكتور فرانكل» (نويسنده كتاب) در اين اثر نوعي فلسفه دين متفاوت از آنچه را با اين عنوان مي‌شناسيم، شرح مي‌دهد. او دين را ابزاري براي يافتن معناي غايي زندگي تصور مي‌كند.-

دكتر احمد صبوري، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، به كتاب معروف فرانكل با عنوان «انسان در جست‌وجوي معنا» اشاره كرد و گفت: اين اثر جزو كتاب‌هاي پرفروش در ايران و بسياري ديگر از كشورهاست.

وي افزود: او در اين كتاب در پي معناي زندگي بود، اما در كتاب «انسان در جست‌وجوي معناي غايي زندگي» در پي معنايي است كه انسان براي هستي قايل مي‌شود و به اصطلاح آن را معناي غايي مي‌نامد.

صبوري، فرانكل را بناكننده معنادرماني در روان‌شناسي معرفي كرد و گفت: دين، مهم‌ترين امر معنوي است و بنابراين، فرانكل در رويكردي كه به معنا و معنادرماني دارد، براي دين اهميت زيادي قايل مي‌شود.
اين مترجم ادامه داد: او دين را در بينش شخصي و تاثيراتي كه در يافتن معناي غايي زندگي دارد، بررسي مي‌كند. فرانكل به عنوان يك روانشناس، انسان عادي و دانشمند فيزيك، به نتيجه مشتركي درباره دين مي‌رسد.

صبوري ادامه داد: يكي از نكاتي كه در اين اثر شايان نظر مي‌كند، نظر فرانكل درباره تضعيف ايمان در پي تجربه كردن بي‌عدالتي‌ها و سختي‌هاست. او معتقد است يك شعله كوچك با وزيدن باد خاموش مي‌شود، اما شعله بزرگ با وزش باد شعله‌ورتر مي‌شود. بنابراين، آنان كه ايمان قوي دارند، ايمان‌شان در برابر مشكلات، محكم‌‌تر خواهد شد.

كتاب «انسان در جست‌وجوي معناي غايي» از سوي انتشارات آشيان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط