اسماعيل يارمحمدي، كارشناس بخش انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در اين باره عنوان كرد: بر اساس مطالب اين كتاب، خانواده نهاد اجتماعي جهانشمولي است كه با وجود كوچكبودن، داراي آثار پردامنه زيستي، رواني، ديني، آموزشي، تربيتي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي است.
وي افزود:اسلام به عنوان جامعترين دين الهي به دليل همين آثار بنيادي و سرنوشتساز، توجه ويژهاي به نهاد خانواده دارد و در قالب مجموعه گستردهاي از گزارههاي توصيفي و تجويزي، نظام متمايزي در باب خانواده ترسيم كرده است.
يارمحمدي يادآور شد: اين كتاب با هدف بيان ديدگاههاي اسلام درباره ابعاد گوناگون زندگي خانواگي، با نيمنگاهي به مسايل جديد حوزه مطالعات خانواده و در قالب منبعي درسي براي دانشجويان و طلاب علوم ديني تدوين شد.
كارشناس بخش انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه درباره محتواي كتاب «خانواده در اسلام» گفت: از جمله مباحث اين نوشتار ميتوان به نظريه خانواده، اهداف و كاركردهاي خانواده، قواعد و هنجارهاي همسرگزيني، آداب و سنتهاي ازدواج، حقوق متقابل همسران، حقوق متقابل والدين و فرزندان، روابط خويشاوندي، راهكارهاي تحكيم خانواده، خشونت زناشويي، طلاق، ويژگيهاي خانواده امام علي(ع) و حضرت فاطمه(س) به عنوان خانواده الگو در اسلام اشاره كرد.
نخستين چاپ كتاب «خانواده در اسلام» را انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تا يك ماه آينده منتشر و روانه بازار كتاب خواهد كرد.
پنجشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۰
نظر شما