به گزارش خبرگزاری كتاب ایران (ایبنا)، يوستین گاردر، نویسنده نروژی و استاد رشته فلسفه است كه توانست با انتشار رمان «دنیای سوفی» نام خود را در دنیای ادبیات و فلسفه مطرح كند؛ اثری كه نویسنده در آن، با روایتهای داستانیاش، به آموزش فلسفه میپردازد.
رمان «كتابخانه سحرآميز بیبی بوكن» داستان زندگی دو دوست است كه از طریق نامهنگاری با هم در ارتباط هستند. این دو كه در شهرهایی جداگانه زندگی میكنند، نامههای خود را در دفترچهای مینویسند و این دفترچه مدام بین آنها رد و بدل میشود. حضور شخصیت سومی در میانه داستان، كه خود را بیبیبوكن مینامد، داستان را تغییر میدهد و این نامهنگاریها سرانجام، به كتابی تبدیل میشوند.
آنها بعد از آشنایی با بیبی بوكن، به وجود كتابخانه سحرآمیز او پی میبرند و اینگونه سفر خود را به دنیای عجیب و غریب كتابها، آغاز میكنند؛ سفری كه آنها را به هزاران سال قبل میكشاند.
در بخشی از این كتاب میخوانیم: «زیرزمین خیلی تاریک بود، اما كتابها درخششی خاص داشتن. از احساس این كه قبلا هم اینجا بودهام، هم احساس آشفتگی میكردم و هم خوشحالی. در این لحظه، صدای آهسته زنگی رو شنیدم و بعد اتاق پر از نوری غبارآلود شد. میلیونها ذره كوچك نور، مثل ستارگان، سوسو زنان در اطرافمون به پرواز در اومدن. با خودم گفتم: حالا من بخشی از كائنات هستم، با اینكه ما در زیرزمین خونهای كوچك واقع در محلی كوچك، در شهری كوچک بودیم، نمیدونم چر این اتاق به نظرمون بزرگتر از تمام دنیای بیرون میاومد.»
در چاپ دوم این كتاب، هیچ تغییری در محتوای كتاب داده نشده و تنها طرحی جدید برای جلد آن برگزیده شده است.
چاپ دوم «كتابخانه سحرآمیز بیبی بوكن»، اثر یوستین گاردر و كلاس هاگروپ، با ترجمه مهوش خرمیپور، اثری است در 196 صفحه، كه به زودی از سوی انتشارات «كتابسرای تندیس» روانه بازار كتاب میشود.
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۰
نظر شما