شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۶
انتشار ويرايش جديد «فلسفه تطبيقي و تطبيق فلسفي»

ويرايش جديدي از كتاب «فلسفه تطبيقي و تطبيق فلسفي» منتشر شد. به گفته نويسنده اين اثر، منبع جامعي درباره فلسفه تطبيقي وجود ندارد و به همين دليل، دانشجويان تاكنون مطالب روشني درباره اساس و اهداف فلسفه تطبيقي در اختيار نداشته‌اند.-

حسين سليماني‌آملي، نويسنده اين اثر، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عنوان كرد: چاپ نخست اين اثر، مباحث ساختاري و صوري را شامل مي‌شد. اين اثر در چاپ دوم ويرايش شده و همراه با رفع اشكالات، متني كامل‌تر را به مخاطب ارايه كرده است.

وي درباره محتواي كتابش گفت: چيستي فلسفه تطبيقي و معرفي فلاسفه‌اي كه براي نخسيتن بار آن را مطرح كردند، موضوع بخش نخست كتاب را تشكيل مي‌دهند. در بخش دوم كتاب نيز مجموعه مفاهيم فلسفي از گذشته تا دوره معاصر به صورت تطبيقي بررسي شده‌اند.

سليماني‌آملي با اشاره به كمبود منبع در حوزه فلسفه تطبيقي گفت: به عنوان دانشجو و مدرس فلسفه اسلامي همواره به دنبال منبعي در حوزه فلسفه تطبيقي مي‌گشتم، اما كتابي جامع در اين زمنيه پيدا نمي‌كردم.

عضو هيات علمي دانشگاه آزاد بابل ادامه داد: با توجه به نيازهاي يك دانشجو و مدرس فلسفه، اقدام به نوشتن اين اثر كردم. اين كتاب اكنون به عنوان منبع درسي فلسفه تطبيقي در دانشگاه پيام نور تدريس مي‌شود. به دليل نبود كتاب مناسب در اين حوزه، مطالبي مبهم و پيچيده به دانشجويان ارايه مي‌شد، به گونه‌اي كه دانشجويان اساس و اهداف فلسفه تطبيقي را درنمي‌يافتند.

وي فهم فلسفه تطبيقي و پذيرش آن به عنوان يك روش پژوهش را سبب نزديك شدن فلسفه‌ها به يكديگر دانست و گفت: اگر روح فلسفه تطبيقي در جامعه فسلفي ما حاكم شود، تمامي نحله‌هاي فلسفي اعم از اسلامي و غربي به يكديگر نزديك مي‌شوند.

سليماني‌آملي يادآور شد: تمامي فلسفه‌ها با يكديگر ارتباط دارند و بيگانه از يكديگر نيستند، زيرا سرشت‌هاي بشري مشترك‌اند و مسايل مشتركي نيز دارند، تنها بايد راه يافتن شباهت‌هاي آنها با يكديگر را آموخت.

ويرايش جديد كتاب «فلسفه تطبيقي و تطبيق فلسفي» با شمارگان 2000 نسخه و 251 صفحه از سوي انتشارات علمي فرهنگي منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط