شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۱
«از عصر صابون تا عصر دانايی» را مرور كنيد

«از عصر صابون تا عصر دانايي» عنوان كتابي از «علي رووف» است. او محتواي علمي و آموزشي اين كتاب را با زباني ساده به خاطرات دوران نوجواني خود پيوند زده است. اين كتاب به تازگي براي دومين بار منتشر شده است.

ايبنا نوجوان: «از عصر صابون تا عصر دانايي» نوشته‌ي «علي رووف» است كه خود زماني به عنوان معلم با بچه‌ها سر و كار داشته است. 

او خاطرات دوراني نوجواني‌ خود ـ كه در آن «صابون» اختراع مهمي محسوب مي‌شده ـ تا دوران كنوني را در اين كتاب جمع‌آوري كرده است.

آن‌چه اين پژوهش‌گر در كتاب «از عصر صابون تا عصر دانايي» به عنوان هفت عصر‌ مهم نامبرده عبارتند از: «عصر صابون»، «عصر كاغذ»، «عصر ماشين»، «عصر اتم»، «عصر تكنولوژي»، «عصر اطلاعات» و «عصر دانايي».

در بخشي از اين كتاب آمده است: «در اولين عصر، يعني عصر صابون، عقيده بر اين بود كه هرقدر مردم مصرف صابون بيش‌تري داشته باشد، به همان اندازه پيشرفته‌ترند. در عصر كاغذ و عصر ماشين نيز به ترتيب، هر كشور كه مصرف كاغذ و توليدات ماشيني بيش‌تري داشت پيشرفته‌تر بود. در عصر اتم، اتم توسط دانشمندان كشف شد و عصر تكنولوژي به دنبال آن پديد آمد. در اين عصر اختراعات و اكتشافات زيادي به وجود آمدند و ماهواره‌ها به فضا فرستاده شدند. عصر اطلاعات، عصر فوران انديشه‌هاي نو ظهور كامپيوتر و اينترنت بود. در نهايت عصر هفتم يا عصر دانايي، عصري است كه بشر امروزي در آن زندگي مي‌كند؛ عصري كه بهره‌گيري بي‌مانند دانش و اطلاعات اتفاق مي‌افتد و بشر در جست‌وجوي تازه‌ترين دانش‌هاست

علي رووف در اين اثر همه‌ي اتفاقات و اكتشافات مهم هر كدام از عصرها را با زبان ساده و روان نام برده و بررسي كرده است.
«از عصر صابون تا عصر دانايي» را «انتشارات منادي تربيت» براي دومين بار و با قيمت دو هزار تومان منتشر كرده است.

درباره‌ي «علي رووف» نويسنده‌ي اين اثر هم بد نيست بدانيد كه او متولد سال 1315 در شهر مشهد است. وي پس از گذراندن دوره‌ي دانش‌سراي مقدماتي و در نوزده سالگي شغل معلمي را شروع كرد. سپس وارد دانشگاه شد و رشته‌ي زبان انگليسي را برگزيد.
پس از گرفتن ليسانس زبان انگليسی به مشهد بازگشت و بيش از 12 سال در دبيرستان‌ها، دانشکده‌ها و مرکزهای آموزش عالی اين شهر به تدريس زبان انگليسي مشغول شد. 

اين نويسنده پس از قبولي در آزمون بورس تحصيلی خارج از کشور، فوق ليسانس خود را در رشته‌ی تعليم و تربيت با گرايش مديريت آموزشی از دانشگاه کاليفرنيای جنوبی (USC) دريافت کرد و دوره‌ی دکترا را در دانشکده‌ی علوم تربيتی دانشگاه کلمبيا (UMC) در ايالت ميسوری آغاز کرد. 

دکتر رووف در سال 2001 توانست مدرک دکترای خود را در رشته‌ی فلسفه‌ی تعليم و تربيت از دانشگاه بين‌المللی هاوايی (AUH) آمريکا دريافت کند و به عضويت علمی اين دانشگاه بپيوندد. 

«با كفش‌هاي برفي»، «من آبم»، «آواز بچه كبوترها» و «سفر به قرن بيست و‌يكم» برخي از آثار اين نويسنده براي نوجوانان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها