شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۴
استفاده از ظرفيت‌هاي نشر الكترونيك در اتحاديه ناشران تهران

دبير مجمع ناشران الكترونيك با اشاره به پيوستن اين مجمع به عنوان يكي از رسته‌هاي اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران، گفت: در صورت اجرايي شدن اين مصوبه، ناشران مكتوب و الكترونيك عضو اتحاديه مي‌توانند از ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي يكديگر در بخش‌هاي مختلف استفاده كنند.-

حسن احمدي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: وضعيت نشر جهان اكنون به گونه‌اي شده است كه اغلب ناشران مكتوب به تناسب تكنولوژي روز دنيا و مردم جامعه به دنبال فعاليت در حوزه نشر الكترونيك هستند.

وي افزود: ناشران ايراني نيز در چند سال به سمت نشر الكترونيكي مي‌آيند و در اين ميان مجمع ناشران الكترونيك مي‌تواند آن‌ها را براي حركت در مسير درست و صحيح هدايت كند.

احمدي با بيان اين‌كه مجمع ناشران الكترونيك نيز مي‌تواند از حمايت و كمك اتحاديه براي راهبردهاي آتي خود استفاده كند، اظهار كرد: پروانه نشر آثار الكترونيكي از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صادر مي‌شود، اما براي دريافت پروانه كسب الكترونيك نيازمند دريافت مجوز از سوي يك اتحاديه از زيرمجموعه مجمع امور صنفي هستيم.

وي تصريح كرد: دريافت پروانه كسب الكترونيك براي اعضاي اين مجمع مزاياي بسياري دارد كه مي‌توانند از آن در بخش‌هاي مالياتي، استفاده از اماكن مسكوني و ... استفاده كنند.

دبير مجمع ناشران الكترونيك با اشاره به پيشينه تاسيس اين مجمع، ادامه داد: انجمن در سال 1378 با موافقت معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي فعاليت خود را آغاز كرد و در دفاعيه خود، فعاليت نشر الكترونيك را مكمل كتاب‌هاي چاپي دانست.

به گفته احمدي، اين مجمع از سال 1380، به عنوان اتحاديه مهمان عضو اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران فعاليت مي‌كند.

وي تصريح كرد: در جلسات و رايزني‌هاي گسترده با اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران، احساس كرديم در سال‌هاي آتي بخش عمده‌اي از ناشران چاپي به حوزه الكترونيك وارد مي‌شوند و با افزوده شدن مجمع ناشران الكترونيك به يكي از رسته‌هاي اتحاديه ناشران، آن‌ها مي‌توانند از اين فرصت استفاده كنند.

احمدي يادآور شد: خوشبختانه اتحاديه ناشران حمايت خوبي از اين موضوع داشته است و در جلسات مختلف با كميسيو‌ن‌هاي مجمع امور صنفي پيگير افزوده شدن مجمع ناشران الكترونيك به زير مجموعه خود است.

دبير مجمع ناشران الكترونيك با اشاره به اهداف شكل‌گيري اين انجمن، توضيح داد: روشن كردن جايگاه نشر الكترونيك، نياز روزافزون جامعه به محصولات نشر الكترونيك، ايجاد تشكل صنفي با هدف توسعه نشر الكترونيك و دفاع از حقوق مادي و معنوي توليدكنندگان از جمله اهدافي‌اند كه در اين مجمع دنبال مي‌شوند.

احمدي يادآور شد: همچنين معرفي توانمندي‌هاي نشر الكترونيك به آحاد جامعه، ايجاد تسهيلات حمايتي براي نشر الكترونيك، تعريف و تدوين چارچوب‌هاي شناسايي نشر الكترونيك، ارتباط با مجامع و مراكز بين‌اللملي نشر الكترونيك، ساماندهي توزيع محصولات و بررسي و رفع معضلات نشر الكترونيك، در زمره فعاليت‌هاي اين مجمع قرار دارد.

مجمع ناشران الكترونيك از سال 1378 زير نظر معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاسيس شده است و اكنون حدود 350 عضو دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط