دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۰
آثار داستاني تازه محمدباقر نجف‌زاده به بازار كتاب مي‌آيند

«مردي از جنس نور» و مجموعه داستان دیگري از محمدباقر نجف‌زاده‌بارفروش تا چند روز آينده راهي بازار كتاب خواهد شد. ترجمه وی از صحيفه سجاديه به فارسي سره نيز به تازگي در قفسه كتابفروشي‌ها جاي گرفته است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، ‌نجف‌زاده‌بارفروش درباره اين آثار توضيح داد: «مردي از جنس نور»، زندگينامه داستاني ميرزا جواد آقا ملكي‌تبريزي است كه در آن به جنبه‌هاي عرفاني زندگي و كرامات وي بيشتر توجه داشته‌ام. اين كتاب از زبان راوي سوم شخص روايت مي‌شود و براي مخاطبان امروزي با زباني ساده نوشته شده است. 

اين پژوهشگر پيشكسوت در ادامه به وجه تحقيقي اين كتاب نيز اشاره كرد و گفت: اين اثر با تكيه بر پژوهش و مستنداتي درباره اختصاصات تفكر عرفاني و آثار اين عارف معاصر نوشته شده است و دو بخش دارد. 

ميرزا ملکی‌تبریزی، فرزند حاج میرزاشفیع متولد تبریز بود. وي به دلیل نسبتش با خانواده ملک‌التجار تبریزی، به ملکی معروف شد. سال تولد وی دقیقا مشخص نیست، ولی براساس برخي قراین و شواهدی وي در سال 1312 هجری قمری، دوران جوانی خود را سپری می‌کرده است.

میرزا جواد ملکی تحصیلات خود را در نجف نزد علما و استادان بزرگ آن زمان فرا گرفت و در زمینه اخلاق و عرفان از بهترین شاگردان مکتب آخوند ملا حسینقلی‌همدانی بود. 

وي حدود سال 1321 هجری قمری به ایران آمده و در زادگاه و موطن اصلی‌اش تبریز به ترویج و علوم دینی پرداخت و در اوایل مشروطه به سال 1329 هجری قمری، به دليل نامساعد بودن اوضاع تبریز به قم رفت و در قم به تربیت روحانیان مشغول شد.

«اسرار‌الصلواة»، «المراقبات»، «رساله لقاءالله»،«کتابی در فقه»، «رساله‌ای در حج»، «حاشیه فارسی بر غایة‌القصوی»، و «رساله‌ای در حج»، از جمله تاليفات وي به شمار مي‌آيند.

نجف‌زاده‌بارفروش در ادامه گفت: «مثل يک خواب» نيز مجموعه قصه‌هاي جنگي من است كه در آن‌ها به وقايع جنگ تحميلي و تبعات آن در زندگي انسان‌هاي مرتبط با جنگ پرداخته‌ام و هر دو كتاب‌ها تا يک يا دو هفته آينده از سوي انتشارات تجلي مهر به چاپ خواهند رسيد. 

«صحيفه سجاديه» (برگردان به پارسي سره)،‌ با ترجمه محمدباقر نجف‌زاده بارفروش نيز ماه گذشته از سوي انتشارات تجلي مهر به بازار كتاب آمد.

بارفروش حدود 53 اثر در حوزه ترجمه و تاليف دارد. «زنان داستان‌نويس»، «داستان‌هاي كوتاه جنگ در ايران»، «فرهنگ شاعران جنگ و مقاومت»، «فرهنگ طنز در آثار خواجو»، «‌لالايي‌هاي ايراني» و «به خاطر وطنم»، نام برخي از آثار وي هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها