دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۳
سخنان رهبر انقلاب، مانيفست ترويج فرهنگ كتابخواني است

سردار محسن انصاري،‌ قائم مقام بنياد شهيد در مراسم رونمايي از تازه‌‌هاي نشر شاهد، با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبري از بنياد شهيد براي توسعه فرهنگي ايثار و شهادت گفت: ما تلاش مي‌كنيم تا به شكل مطلوب از هنر استفاده كنيم و انتشار كتاب،‌ يكي از اين روش‌ها است. سخنان مقام معظم رهبري، مانيفست كاملي براي ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، آيين رونمايي از 33 عنوان اثر نشر شاهد به مناسبت سي‌وسومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، صبح امروز (هفدهم بهمن ماه) با حضور نويسندگان اين آثار و مسوولان فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران در كتابخانه تخصصي ايثار و شهادت برگزار شد.

سردار  انصاري، در آغاز اين مراسم با گراميداشت ياد و خاطره شهدا و جانبازان دوران انقلاب و دفاع‌مقدس اظهار كرد: ماموريت اصلي بنياد شهيد، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است و اين كتاب‌ها در همين راستا منتشر شده‌اند.

وي با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبري از بنياد شهيد براي توسعه فرهنگي ايثار و شهادت گفت: ما در بنياد شهيد تلاش مي‌كنيم تا به شكل مطلوب از هنر بهره ببريم و انتشار كتاب،‌ يكي از اين روش‌ها است. سخنان مقام معظم رهبري، مانيفست كاملي براي ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني است.

قائم مقام بنياد شهيد و امور ايثارگران تاكيد كرد: مقام معظم رهبري در سخنراني تير ماه امسال،‌ از وضعيت شمارگان كتاب‌ها و رواج نداشتن فرهنگ كتابخواني صحبت كردند و من در پاسخ به انتظارات ايشان مي‌گويم كه بنياد شهيد، شيوه‌نامه ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني را تنظيم كرده كه به زودي به پرسنل بنياد شهيد ابلاغ خواهد شد.

انصاري در ادامه با اشاره به اهميت نوآوري و استفاده از هنر در نشر كتاب تصريح كرد: تنوع و نوآوري در عناوين آثار و تناسب آثار با گروه‌هاي سني مختلف، براي ايجاد سير مطالعاتي مدنظر مقام معظم رهبري آماده شده و در آينده‌اي نزديك، نهايي و اعلام خواهد شد.

وي شناسايي نيازهاي جامعه داخلي و بين‌المللي را از جمله هدف‌‌هاي كتاب‌هاي نشر شاهد دانست و گفت: تبليغ و اطلاع‌رساني در حوزه كتاب و كتابخواني و استفاده از نخبگان و نويسندگان متعهد انقلابي نيز مدنظر نشر شاهد قرار دارند.

سپس محمدعلي فقيه، مديركل انتشارات و اطلاع‌رساني بنياد شهيد و امور ايثارگران به ترجمه و انتشار 50 عنوان اثر نشر شاهد به زبان‌هاي انگليسي، اردو، عربي و تركي در سال‌هاي اخير اشاره كرد و گفت: ما بر اساس تجربه نشر شاهد پيشنهاد مي‌كنيم كه ناشران ديگر هم از ظرفيت بازار نشر جهاني نمايشگاه كتاب تهران استفاده كنند.

وي در ادامه، به معرفي 33 عنوان كتاب نشر شاهد پرداخت و سپس مجتبي شاكري، مشاور فرهنگي رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران، بر لزوم خلق آثار هنري در حوزه ايثار و شهادت تاكيد كرد و افزود:‌ كتاب‌هاي شعر و داستان و رمان بايد جوهره انقلاب، ‌يعني خداگرايي، كلام وحي و جايگاه انسان طراز اول را نشان دهند.

شاكري اهميت يك اثر هنري را به اندازه اهميت انقلاب ارزيابي كرد و ادامه داد‌: يك اثر هنري بايد در شان انقلاب باشد. داستان‌نويسان بايد تكنيك‌هاي داستان‌نويسي غرب را بگيرند و بومي‌ كنند و مورد استفاده قرار دهند.

در پايان اين مراسم از 33 عنوان كتاب نشر شاهد رونمايي شد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به مجموعه دو جلدي «فجر آفرينان» شامل پوسترها و نقاشي‌هاي نمايش داده شده در نخستين نمايشگاه هنرهاي تجسمي فجرآفرينان و مجموعه 6 جلدي «يادگاران انقلاب» دربرگيرنده زندگي‌نامه داستاني زندانيان سياسي قبل از انقلاب اشاره كرد.

مجموعه 5 جلدي «فرهنگنامه جاودانه‌هاي تاريخ» شامل زندگينامه فرماندهان شهيد استان‌هاي ايلام، قم، چهار محال و بختياري و كهگيلويه و بوير احمد، «خانه هميشه منتظر» نوشته مصطفي رحيمي، «فصلي از پايداري گيلانغرب» اثر محمود ترحمي و «صداي آخر» نوشته فرشاد شيرزادي از ديگر آثار رونمايي شده در اين مراسم‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها