پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲
دستی که قلم برداشته باشد دنبال جنایت نخواهد رفت

جلسه رونمایی از کتاب «بررسی شعر دهه 80 اندیشه» با حضور حشمت‌الله اسحاقی و سهیل محمودی عصر روز گذشته، در فرهنگسرای امام‌علی شهر اندیشه برگزار شد. سهیل محمودی در این جلسه گفت: دستی که قلم برداشته باشد به دنبال جنایت نمی‌رود._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جلسه رونمایی از کتاب «بررسی شعر دهه 8ش0 اندیشه روز گذشته با حضور سهیل محمودی و حشمت‌الله اسحاقی در فرهنگسرای امام‌علی شهرستان اندیشه، برگزار شد. در ابتدای این جلسه اسحاقی گفت: این دفتر چهارمین کتاب مشترک شاعران شهریار و اندیشه است.

وی افزود:‌ در این کتاب شعرهای 24 نفر از شاعران شهرستان شهریار و شهر اندیشه با انتخاب من، احمدفرجی، امید نقوی و پروانه عزیزی منتشر و توسط انتشارات فصل پنجم منتشر شده است، امیدوارم که این کتاب به معرفی هرچه بیشتر شعرای این دو شهر به جامعه ادبی ایران موثر باشد.

در ادامه جلسه احسان قدیمی، امید نقوی، پروانه عزیزی، محسن تاجیک و چندتن دیگر از شاعران که شعرهای آن‌ها در کتاب درج شده بود، به شعرخوانی پرداختند. سپس سهیل محمودی گفت:‌ همه ما شاعران دلمشغولی‌های مشترکی، برای بهتر زیستن داریم و باید این دلمشغولی‌ها را در جامعه ساری و جاری کنیم.

وی افزود: شاعران به دنبال تلنگر زدن به دیگران هستند. ما امروزه از گذشته پربار فرهنگی خود فاصله گرفته‌ایم، بنابراین تعهدی داریم تا به دیگران و عامه مردم هشدار بدهیم، اما برای هشدار دادن به دیگران نیاز است که ابتدا خود را اصلاح کنیم. جامعه به ما نیاز شدید دارد و ما برای اثرگذاری بر جامعه چاره‌ای نداریم جز اینکه رفتار خودمان را درست کنیم.

محمودی سپس با نقل سخنی از محمدرضا حکیمی گفت: استاد من محمدرضا حکیمی در جلسه‌ای گفت که آن‌هایی که منتظر مصلح هستند باید خود صالح باشند. شهرت، ثروت، شهوت، وسوسه است و شاعران جوان باید از این موارد خطرناک دوری کنند. ما باید زهد و نخواستن را به معنای درست کلمه یاد بگیریم.

محمودی سپس گفت: حضرت حق در زیر عرش گنج‌های گرانبهایی گذاشته است که تنها کلید آن‌ها سخن شاعران است. شعر هنوز هم هنر قدسی است.
این شاعر و منتقد ادبی در پایان به شعرهای کتاب اشاره کرد و گفت:‌ شعرهای این کتاب، که در این جلسه نیز مورد خوانش قرار گرفت، همه تلخ بودند. شاعر کارش امید دادن است و انعکاس زشتی‌ها در شعرش نباید از سر ناامیدی باشد. تیرگی‌هایی که در شعر نشان داده می‌شود باید برای مخاطب هشداری باشد تا از آن تیرگی‌ها فاصله بگیرد. با این کار زشتی‌ها از جامعه زدوده می‌شود. نقادی به وضعیت فرهنگی جامعه تنها با این جلسات امکان‌پذیر است و نه با انواع و اقسام همایش‌ها.

جلسه رونمایی از کتاب «بررسی شعر دهه 80 اندیشه عصر روز چهارشنبه 17 اسفند، از ساعت 18:30 تا 20:30 در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای امام‌علی (ع) شهرستان اندیشه برگزار شد.

کتاب «بررسی شعر دهه 80 اندیشه» توسط انتشارات فصل پنجم راهی کتابفروشی‌ها شده است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    ممنون از مطلب جالبی که فرستادید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها