قدرتالله مهرابي كوشكي، خاطرات خود از دوران اسارت در كمپ 7 اردوگاه رماديه 2 را كه عراقيها به آن «اردوگاه اطفال» ميگفتند در قالب 156 قطعه داستاني مينويسد. اين كتاب از سوي انتشارات پيام آزادگان منتشر خواهد شد.-
وي كه پيش از اين كتاب «از يادم نميرود آن روزها» را نوشته است درباره اثر جديدش گفت: كتاب قبلي روايتي از 14 ماه اساراتم در اردوگاه موصل 2 بود اما اين كتاب شامل 156 روايت از كمپ 7 اردوگاه رماديه 2 است كه عراقيها به آن عنوان «اردوگاه اطفال» را نسبت داده بودند.
اين آزاده دفاع مقدس توضيح داد: اردوگاه اطفال مربوط به اسرايي بود كه در ميانگين سني 17 تا 25 سال بودند. عراقيها گمان ميكردند به دليل سن پايين اسرا ميتوانند بر آنها تاثير بگذارند و عشق به امام خميني (ره) و ميهن اسلامي ايران را در وجود آنان از بين ببرند اما در نهايت و حتي با به كارگيري تمامي ترفندها موفق نشدند.
مهرابي كوشكي افزود: در روايت خاطرات كوشش كردهام وقايع غمانگيز كمتر بيان شوند تا باعث رنجش خواننده نشوند.
وي درباره چگونگي ثبت اين خاطرات گفت: من بيستويكم اسفند ماه سال 1361 وقتي كه 27 ساله بودم در عمليات والفجر مقدماتي اسير شدم و در چهارم مهر ماه سال 1369 آزاد شدم. زماني كه به ايران آمدم حوادث روزهاي اسارتم را در دفتري يادداشت كردم و نامههايي كه در دوران اسارت براي خانوادهام مينوشتم كمك بسياري به يادآوري مجدد خاطراتم كرد زيرا در آن نامهها از واژههايي استفاده ميكردم كه برايم معنا و مفهوم خاصي از وقايع اردوگاه داشتند.
مهرابي كوشكي افزود: خانوادهام اين نامهها را كه 40 عدد بودند، نگهداري كرده بودند و خاطراتم بر اساس تاريخي كه روي نامهها ثبت شده سنديت پيدا ميكنند.
وي ادامه داد: اين خاطرات را مينويسم و به ويراستار ميسپارم و در حال حاضر نوشتههايم درباره اردوگاه اطفال 400 صفحه است كه بعد از اتمام نگارش خاطرات براي چاپ به انتشارات پيام آزادگان سپرده خواهد شد.
مهرابي كوشكي درباره عنوان كتابش گفت: هنوز عنوان قطعي آن را انتخاب نكردهام اما عنوان پيشنهاديام «شجاعان» است كه مخالف عنوان اردوگاه اطفال است كه عراقيها براي ما به كار ميبردند.
نظر شما