یکشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۰
ضرورت برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي تربيت كتابداران متخصص

كارشناس آموزش و پرورش، حذف كتابدار از كتابخانه‌هاي مدارس را غيرمنطقي دانست و گفت: همان‌طور كه مراكز تربيت معلم به آموزش و تربيت معلمان مي‌پردازند، بايد براي تربيت كتابداران متخصص در جامعه نيز در فضايي مجزا، به برپايي دوره‌هاي آموزشي اقدام كرد.-

محمدحسين معتمدراد در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار كرد: حذف كتابدار و استفاده از نيروي كتابيار(دانش‌آموزان كتابدار) كار كارشناسي نبوده است. به نظر من، به جاي اين‌كه آموزش و پرورش از وجود كتابداران در مدارس به نحو احسن استفاده كند و آن را حرفه‌اي‌تر كند، آن‌ها را حذف كرده است كه اين امر آسيب‌هاي جبران‌ناپذيري را در حوزه كتابخواني به همراه خواهد داشت.

وي ادامه داد: اگر دانش‌آموزان در مدارس از توانايي فكري و جسمي خوبي هم برخوردار باشند، تنها قادر به انجام تكاليف خود هستند و فرصت انجام فعاليت‌هاي فوق برنامه به ويژه كتابداري را كه حرفه‌اي كاملا تخصصي است، ندارند و نمي‌توانند پاسخگوي نيازهاي گروه‌هاي سني مختلف براي ارايه كتاب مناسب باشند.

كارشناس آموزش و پرورش در پايان گفت: نهادينه كردن فرهنگ كتابخواني در ميان دانش‌آموزان مستلزم شناخت و معرفي منابع متعدد موجود در حوزه‌هاي مختلف، شناخت نيازهاي دانش‌آموزان، اعلام اين نيازها به مسوولان و تعامل ميان مدير، معاونان و دانش‌آموزان است. اين امر محقق نمي‌شود مگر اين‌كه كتابدار حرفه‌اي در مدارس حضور داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط