به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این كتاب از 7 فصل تشکیل شده که فصل نخست آن با نام «مقدمهاي بر فضاي مجازي» حاوی اطلاعاتی درباره دنياي مجازي و شگفتيهاي آن و نظريه عصر مجازي و واقعيت مجازي است.
در فصل دوم كتاب كه «امكانات و مفاهيم دنياي مجازي» نام دارد، مفاهيمي مانند رسانههاي الكترونيكي، رسانههاي ديجيتالي و مجازي شرح داده شده و درباره روزنامههاي مجازي و نيز ارايه خدمات كتابخانهاي شبانهروزي از طريق سيستم كيوسك پيشرفته نيز اطلاعاتي در اختيار خوانندگان قرار گرفته است.
فصل سوم كتاب نيز با عنوان «ابعاد و زواياي اجتماعي و اخلاقي دنياي مجازي» به ارتباط دنياي مجازي، جامعه و هويت پرداخته است و خواننده را با مباحثي مربوط به جهاني شدن و چالشهاي آن، گفتوگوي فرهنگها، جمهوري فناوري و راه رسيدن به آن، شكاف ديجيتالي و اخلاق ارتباطات آشنا ميكند.
«قوانين و مقررات در دنياي مجازي» عنوان فصل چهارم كتاب است كه در اين فصل به موضوع مهم جرايم مجازي، حقوق مجازي و مسووليت مدني ناشي از ارتباطات اينترنتي پرداخته شده و همچنين به قوانين حاكم بر قراردادهاي الكترونيك نيز اشاره شده است.
«لزوم ارزيابي و سنجش در دنياي مجازي»، «ابزارها و استاندارهاي ارزيابي در دنياي مجازي» و «افقهاي پيشرو» عناوين پنجم تا هفتم اين كتاب را در برميگيرد.
كتاب «دنياي مجازي؛ امكانات، قوانين، روشها و ابزارهاي ارزيابي» حاوي اطلاعاتي تخصصي از دنياي مجازي و اينترنت است كه به همت نشر كتابدار با شمارگان 1650 نسخه و بهاي 7 هزار تومان در دسترس خوانندگان قرار گرفته است.
دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۲
نظر شما