به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، موسوی گفت: روز دوم اردیبهشت بهصورت نمادین نمایشگاه کتاب تهران برگزار و وضعیت آن برای تاریخ افتتاحیه بررسی میشود. تاکنون ۶۰ درصد فعاليتهاي آمادهسازی نمایشگاه انجام شده و پیشبینی میشود تا روز دوم اردیبهشت کارهای نمایشگاه به پايان رسد.
وی ادامه داد: برای هرچه بهتر برگزار شدن نمایشگاه و فراهم کردن امکانات رفاهی، نشستهایی با مدیران سازمانهای اتوبوسرانی، تاکسیرانی، مترو، ستاد بحران، اورژانس، آتشنشانی و سایر نهادهایی که میتوانند به نوعی در این نمایشگاه بزرگ فرهنگی با مسوولان همکاری کنند، انجام دادهایم و همه در این نمایشگاه قول همکاری و همياري دادهاند.
مدیر کمیته رفاهی نمایشگاه کتاب تهران در پاسخ به سوال خبرنگار «ایبنا»، مبنی بر اینکه «با توجه به ساخت و ساز بیش از پیش مصلا و محدودیتهای موجود، خلأهای پیش رو را چطور برطرف میکنید؟» گفت: مصلا باید برای نماز عید فطر امسال آماده شود و همچنين ساخت و سازهايش را بايد سر موقع انجام داد اما با تمام این محدودیتها پیش از سالهای گذشته فعالیتهایمان را آغاز کردهایم و امیدواریم با تدابیر همه مسوولان، نمایشگاه به نحو مطلوبی به انجام برسد.
موسوی اضافه کرد: امسال یک معبر بسیار حیاتی برای انتقال کتاب به غرفهها از ما گرفته شده است و اندکی کارها سختتر میشود اما با افزایش ساعتهای فعالیت در طول روزهای نمایشگاه این مساله را هم برطرف خواهیم کرد.
وی به یک اقدام جدید در این دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب هم اشاره کرد و توضیح داد: برای نخستینبار یک استراحتگاه هزار متری در پشتبام شبستان طراحی کردهایم که بازدیدکنندگان نمایشگاه بتوانند در این مکان اندکی به رفع خستگی بپردازند.
موسوی در پایان سخنانش گفت: با افزایش وسیلههای نقلیه و مکانهای دریافت امانات در نمایشگاه، در این دوره به بهتر برگزار شدن بیست و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران کمک خواهیم کرد.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار میشود.
یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۱
نظرات