بخش مستقل کتابخانه کودک کتابخانههاي عمومي اسدآباد همدان و توابع آن در چند ماه اخير پس از افتتاح، با استقبال خوب کودکان روبهرو شده، بهگونهاي که مراجعه کودکان بيشتر از بزرگسالان است.-
وي با بيان اينکه تزيينات ويژه کتابخانهها، قصهگويي و کتابخواني توسط افراد کتابخانه، از دلايل مهم استقبال کودکان بهشمار ميآيد، گفت: عمدهترين برنامههاي ما در سال 1391 توسعه فضاي کتابخانهاي استاندارد اين شهرستان است.
شمسي با بيان اينکه کتابخانههاي اسدآباد به قرائتخانه مجزا مجهز نيستند، گفت: مساحت سه کتابخانه موجود در اسدآباد حدود 600 متر مربع است. کتابخانه شهيد قهاري در روستاي «چنار اوليا» با زيربناي 100 متر مربع، کتابخانه فاطمه زهرا(س) در شهر «آجين» با زيربناي 126 متر مربع و کتابخانه شهيد رجايي «اسدآباد» افزون بر 350 متر مربع، فضاي کتابخانهاي اين منطقه همدان را تشکيل ميدهند، در حالي که در اين شهرستان پنج دانشگاه وجود دارد که ما بايد نيازهاي مطالعاتي قشر دانشگاهي و ساکنان اين محدود جغرافيايي را نيز تامين کنيم.
وي افزود: کل منابع موجود در اين سه کتابخانه 23 هزار جلد کتاب است و تعداد اعضاي کتابخانهها 2700 نفر در سال 1389 بود که اين آمار در پايان اسفند سال 1390 به 3100 نفر رسيد.
رييس اداره کتابخانههاي اسدآباد همدان همچنين از برگزاري مسابقات نقاشي کودکان در اين کتابخانهها خبر داد و گفت: در کتابخانههاي اسدآباد و توابع آن، مسابقاتي براي گروههاي سني راهنمايي، متوسطه و فرهنگيان برگزار ميشوند که نهاد کتابخانههاي کشور، منابع مكتوب اين مسابقات را معرفي و سوالات را طرح ميکند.
شمسي درباره شرکت در بيست و پنجمين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران تشريح کرد: منابع کتابخانهها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد جمهوري اسلامي ايران خريداري ميشوند و ما در اين موضوع دخل و تصرفي نداريم اما براي خريد منابع کتابخانههاي کودک، در اين نمايشگاه حضور پيدا خواهيم کرد.
وي در پاسخ به اين سوال که «وضعيت اهداي کتاب و وقف زمين براي احداث کتابخانه در منطقه اسدآباد چگونه است؟» اظهار کرد: اغلب آثار اهدايي، کتابهاي درسي و کنکورياند. همچنين زميني با مساحت 2500 متر مربع از سوي شهرداري اسدآباد براي احداث کتابخانه اهدا شده است.
نظر شما