به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در این مدرسه مجازی داستاننویسی، هنرجویان با مباحث نظری و عملی داستاننویسی و نقد آشنا میشوند و در پایان دوره خلق گونههای مختلف آثار ادبی را تجربه میکنند.
جزینی، مدیر این مدرسه داستاننویسی درباره نخستین دوره آموزشی این مدرسه توضیح داد: این مدرسه کار خود را در سال 1391 با حضور 180 هنرجو آغاز کرده است؛ برخی از این هنرجویان این دوره ساکن ایران و تعدادی از آنها فارسیزبانان و ایرانیان کشورهای مختلف جهان همچون آمریکا، سوئد، آلمان و نروژ هستند.
محمدجواد جزینی افزود: دوره های «مبانی داستان کوتاه» ، «مبانی داستان نوجوانان»، «کارگاه داستان یک» و «کارگاه داستان دو» دورههای مختلف آموزشی است که در این مدرسه آغاز شده است.
نویسنده «کسی برای قاطرهای مرده گریه نمیکند» درباره شیوه ارتباط هنرجویان با مدرسه داستاننویسی اظهار کرد: هنرجویان میتوانند متن درسهای هر جلسه را از سایت دانلود و در ساعات مشخصی در کلاسهای آنلاین شرکت کنند. فایل صوتی و تصاویر مربوط به کلاسهای آنلاین نیز برای دانلود در اختیار هنرجویان قرار میگیرد. علاوه بر این هنرجویان میتوانند در ساعت مشخصی با استادان دوره از طریق تلفن تماس داشته باشند و سوالات خود را مطرح کنند.
وی افزود: امتحان این دورهها به صورت عملی برگزار میشود و هریک از هنرجویان موظف است یک اثر در گونه ادبی تدریس شده خلق کند و به مدرس دوره تحویل دهد.
این مدرس داستاننویسی درباره دورههای جدید این مدرسه توضیح داد: ویراستاری متن، آشنایی با ادبیات مشروطه، معرفی ادبیات داستانی در فاصله رویداد انقلاب اسلامی تا زمان معاصر و آشنایی با رویکردهای نقد ادبی از جمله دورههای جدیدی است که ثبتنام آنها آغاز شده است.
یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۰
نظر شما