محمدعلي فقيه در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، حضور مقام معظم رهبري در نمايشگاه كتاب را داراي سه وجه نمادين، شخصي و مفيد براي ناشران دانست و افزود: وجه نمادين آن، توجه راس هرم نظام جمهوري اسلامي ايران به موضوع فرهنگ و به خصوص فرهنگ كتابخواني را نشان ميدهد.
وي مقام معظم رهبري را شخصيتي فرهيخته و فرزانه خواند و ادامه داد: مقام معظم رهبري با كتاب بزرگ شدهاند و با آن زندگي ميكنند. بازديد مقام معظم رهبري از نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، به داخل و خارج از كشور نشان ميدهد كه نظام جمهوري اسلامي، يعني توجه به فرهنگ.
فقيه با اشاره به تاثير حضور آيتالله خامنهاي در نمايشگاه كتاب بر ناشران و اصحاب كتاب تاكيد كرد: ايشان اشاره كردند كه ناشران فكر نكنند كه يكي از حلقههاي چرخه نشر هستند بلكه ناشران در تدوين كتاب توسط نويسندگان هم تاثير دارند. اگر ناشران، كتاب را خوب منتشر كنند و به دست مخاطبان برسانند، نويسندگان مينويسند و محققان هم تحقيق ميكنند.
مديركل انتشارات و اطلاعرساني بنياد شهيد و امور ايثارگران در پايان يادآور شد: كارنامه نشر كشور در سال 1390 در سالن ياس به نمايش گذاشته شده بود و ايشان در جريان وضعيت نشر كشور قرار گرفتند و اظهار خشنودي كردند.
مقام معظم رهبری يكشنبه (۱۷ اردیبهشت) در نمايشگاه كتاب حضور يافتند و از كارنامه نشر سال 1390 در سالن ياس بازديد كردند.
بیستوپنجمین نمایشگاه کتاب تهران تا 23 اردیبهشت ادامه دارد.
یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۴
نظر شما