وی كه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) با بانوان كتابدار ديدار كرده بود، ادامه داد: کتابداران باید با قرار دادن ابعاد شخصیتی آن بزرگوار، همواره از پیروان راستین ایشان باشند.
آیت الله موسوي جزايري با تقسیمبندی علوم به دو دسته «ینفع» و «لاینفع» اظهار كرد: در اسلام علومی داریم که یاد گرفتن آنها حرام است و برعکس علومی نیز داریم که فراگیری آنها برای دنیا و آخرت میتواند مفید باشد. علمی که به انسان چگونه زندگی کردن را یاد میدهد، علم نافع و از برترین علمهاست و یکی از راههای کسب علم کتابخوانی و مطالعه است.
وی با اشاره به اهمیت فراگیری علم گفت: یک مسلمان واقعی باید تا لحظه مرگ در حال مطالعه و تحقیق باشد. کتاب وسیلهای در دستان شماست که بهوسیله آن میتوانید خدمات ارزشمندی به جامعه علمی کشور بکنید.
نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز خطاب به کتابداران گفت: امروز در شاخصهای مختلفی جزو کشورهای اول دنیا هستیم که این نشان از همت عالی در کسب علم و به کار گیری آن در همه بخشها دارد.
در اين ديدار مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان نیز گفت: اکنون در استان خوزستان 163 کتابخانه با فضایی برابر با 85 هزار و300 متر مربع ، یک میلیون و 195 هزار عضو و یک میلیون و 500 هزار عنوان کتاب وجود دارند.
لفته منصوری افزود: سال گذشته چهار میلیون و 500 هزار نفر به کتابخانههای استان مراجعه کردند و بیش از چهار میلیون جلد کتاب نیز امانت داده شد. همچنین 120 کتابخانه استان نیز مکانیزهاند.
وی ياد آور شد: از جمله برنامههای آینده این نهاد، تبدیل کتابخانهها به مراکز فرهنگی و دینی است و تلاش خواهیم کرد از ظرفیت کتابخانهها برای ارتقاي حوزههای فرهنگی و دینی نیز استفاده کنیم.
در ادامه این جلسه چهار نفر از بانوان کتابدار، هدایایی از نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز دریافت کردند.
نظر شما