پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۱
باغ روزنامه‌نگاران ایران ایجاد شد

باغ روزنامه‌نگاران ایران در پی تقاضای محمدجعفر محمدزاده، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامي و موافقت سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم روز گذشته(27 ارديبهشت) که به تجلیل از پیش‌نگاران رسانه کشور، اختصاص داشت،ایجاد شد._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه چهارشنبه (27 اردیبهشت) در مراسم تجلیل از پیش‌نگاران رسانه کشور و همچنين اختتامیه جشنواره فصلی مطبوعات كه در محل «باغ زیبا»ي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد، گفت: همه اقشار حوزه‌های فرهنگ و هنر مانند هنرمندان تئاتر و نویسندگان از مكانی اختصاصی برای خود برخوردارند، از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامي تقاضا دارم نام باغ زیبا كه یكی از املاك اين وزارتخانه محسوب می‌شود به نام «باغ روزنامه‌نگاران» تغییر یابد.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌كه جشنواره فصلی مطبوعات از ابتدای سال گذشته راه‌اندازی شده است، گفت: خوشبختانه این جشنواره كه به طور فصلی برگزار می‌شود امروزه در فضای مطبوعاتی كشور نهادینه شده است و امیدواریم به مسیر خود ادامه دهد.

محمدزاده همچنین درباره قدرداني از سه پیش‌كسوت مطبوعات كشور جلال رفیع، امیرحسین فردی و حسین قندی گفت: ضرورت این كار به اندازه‌ای احساس می‌شود كه باید از سال‌های قبل شروع می‌شد. در جایی كه فضای رسانه‌ای نظام سلطه، نمونه‌های بدلی را به جای فرهنگ و هنر معرفی می‌كند، باید سرمایه‌های داخلی و حقیقی خود را قدر بدانیم.

این مقام مسوول، 30 سال فعالیت در روزنامه اطلاعات و حضور در عرصه اطلاع‌رسانی را دلیل معرفی چهره‌های برتری مانند جلال رفیع یكی از پیش‌كسوتان حوزه مطبوعات كشور دانست و افزود: خصوصیت هر سه چهره، کار مداوم و سازگاری و ملایمت در طی 30 سال خدمت است. به تعبیر فرید قاسمی این سه نفر «فرق» مطبوعات هستند که کلمه فرق از ابتدای سه حرف اول اسم این افراد تشکیل شده است.

وی ادامه داد: جلال رفیع علاوه بر این‌که سال‌ها در عرصه طنزنویسی مطبوعات مشغول بوده است، چهره برتری چون کیومرث صابری را به مطبوعات معرفی کرد که به اعتقاد من صابری رستاخیز مطبوعات ایران پس از انقلاب اسلامی است. ایشان علاوه بر قلم خوش و طبع زیبا آثاری مانند کتاب «از دانشگاه تهران تا شکنجه ‌گاه ساواک» را نیز تالیف کردند. 

معاون مطبوعات وزیر ارشاد همچنین 30 سال فعالیت مستمر امیرحسین فردی در نشریه «كیهان بچه‌ها» و بیش از چهل سال خدمت حسین قندی در مطبوعات كشور را از ویژگی‌های این دو پیش‌كسوت مطبوعات ایران دانست و افزود: تیترهای زیبای حسین قندی در مطبوعات مشهور است و دانشجویان و روزنامه‌نگاران بسیاری توسط ایشان تربیت شده‌اند. فردی به عقیده من بیش از بنیان‌گذاران «کیهان بچه‌ها» در پایداری این نشریه نقش داشته است.

وی در پایان اظهار کرد: تقدیر از این بزرگان کار بسیار ارزشمندی است که در این مراسم صورت گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها