وي افزود: اين كتابخانه از سال 1377 توسط شهرداري احداث شده است ولي اكنون پس از 14 سال با توجه به افزايش جمعيت شهر تالش و همچنين علاقهمندي مردم به مطالعه، كاربرد پيشين را ندارد.
ميرمعصومي با بيان اينكه اكنون چهار هزار نفر عضو اين كتابخانهاند، اظهار كرد: اگرچه تعداد اعضاي اين كتابخانه بيش از ظرفيت است اما هنوز در بخش كودك، نشريات و مرجع نداريم و نميتوانيم همانند كتابخانههاي استاندارد خدمترساني كنيم.
به گفته وي، طرح ساخت كتابخانه مركزي در جلسات انجمن كتابخانههاي عمومي شهرستان مطرح شده است و در صورت تامين اعتبار، كتابخانه استاندارد ساخته خواهد شد.
ميرمعصومي يادآور شد: حدود دو سال است كه زميني به وسعت چهار هزار متر از سوي شهرداري براي ساخت اين كتابخانه اختصاص داده شده ولي به دليل كمبود اعتبار هنوز اقدامي براي ساخت آن انجام نشده است.
مدير كتابخانههاي عمومي شهرستان تالش در بخش ديگر سخنانش درباره ساخت يك كتابخانه جديد در شهر «چوبر» گفت: اين كتابخانه در زميني به وسعت 650 متر مربع و در دو طبقه در حال ساخت است و تاكنون 200 ميليون براي ساخت و تجهيز آن هزينه شده است.
به گفته وي، پيشبيني ميشود اين كتابخانه تا پايان سال به بهرهبرداري ميرسد.
اكنون چهار كتابخانه در شهرهاي اسالم، تالش، ليسار و حويق فعاليت ميكنند، حدود هفت هزار نفر عضو اين كتابخانههايند و بيش از 42 هزار جلد كتاب در اين كتابخانهها وجود دارند.
نظر شما